Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook

„Puiul fericit” de la Agricola Bacau, premiat la Bruxelles pentru „gust remarcabil”

puiul-fericit-de-la-agricola-bacau-premiat-la-bruxelles-pentru-gust-remarcabil

S-a intamplat in cadrul evenimentului „International Taste & Quality Institute Superior Taste Award”, ajuns anul acesta la a zecea editie.


Grupul de firme Agricola Bacau a participat recent la cea de-a zecea editie a unui eveniment devenit deja unul de traditie, este vorba de „ International Taste & Quality Institute Superior Taste Award”, o competitie in care produsele culinare sunt premiete pentru calitatea si gustul lor deosebit.
 
Unul dintre produsele cu care grupul bacauan a participat la evenimentul ce a avut loc la Bruxelles este „Puiul fericit”, produs care a obtinut si o distinctie din partea juriului format din 50 de specialisti din domeniul culinar, reuniti din 15 tari. Acestia au acordat „Puiului fericit” calificativul „Gust remercabil”, distinctie in baza careia produsul va avea dreptul sa poarte timp de trei ani marca evenimentului de la Bruxelles, ca un cerfificat al calitatii.
 
Referitor la aceasta distinctie, Carmen Gavrilescu, managerul de marketing al companiei bacauane, a declarat ca „Puiul fericit va putea purta in lume in urmatorii trei ani marca ITQI, care certifica valoarea deosebita a produselor alimentare si bauturilor premiate pentru gust de International Taste & Quality Institute, deschizand astfel noi culoare pentru exporturile si aprecierile la adresa produselor Agricola Bacau”.
 
Evenimentul se poate compara cu celebrul ghid Michelin, International Taste & Quality Institute premiind produsele pe baza meritelor acestora din punct de vedere gustativ, dar si al securitatii alimentare pentru consumator. Principala calitate apreciata de juriu la „Puiul fericit” a fost intensitatea placerii gustative.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
La randul sau Grigore Horoi, presedintele Grupului de firme Agricola Bacau a subliniat faptul ca recunoasterea calitatilor „Puiului Fericit” confirma ca acesta este un produs de foarte buna calitate si conform celor mai riguroase standarde internationale existente, pe care consumatorul roman l-a cerut.
 
„Puiul Fericit este, in fond, raspunsul companiei noastre la nevoia romanilor de a reveni la gusturi si la obiceiuri traditionale, autentice. Am auzit adesea, in ultimii ani, de la diversi oameni, ca la Agricola puiul chiar are gust de pui. Iata, astazi si 50 de chefi de notorietate confirma ca are un gust remarcabil. Asta inseamna ca aprecierile gospodinelor din Romania sunt reale”, a declarat Grigore Horoi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!

Votati articolul

„Puiul fericit” de la Agricola Bacau, premiat la Bruxelles pentru „gust remarcabil”
Rating:
Nota: 5 din 1 voturi

Articole conexe:

Comentarii
Comentarii0 comentarii




Ultima ora

Newsletter gratuit
Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri".



Forum
blaga felician spune: am avut un smochin in curte-am mancat smochine anul trecut ,din primavera au aparut smochine noi si frunze De doua luni frunzele au inceput sa se usuce si fructele si ele Ce s-a intamplat? Ce sa...
04 Sep. 2019 17:39:28
Raspunde la intrebare
Victor Gh Banța spune: În privința comasării terenurilor, cred că trebuie luată în calcul istoricitatea fenomenului : au mai fost comasate numai că-n forma CAP-urilor proprietarul terenului nu avea niciun drept de...
21 Aug. 2019 22:13:22
Raspunde la intrebare
Rubrica meteo

ecotip rezultat in urmarea lucrarilor de ameliorare, fiind format din soiuri si hibrizi ameliorati ...

Stratul extern al scoartei copacilor batrani care este format din tesuturi moarte. In timp acestea s ...
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Afaceri cu Profit pentru 2019 - 5 Idei de Afaceri insotite de Planul de Afaceri" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016