Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
„Puiul fericit” de la Agricola Bacau, premiat la Bruxelles pentru „gust remarcabil”
S-a intamplat in cadrul evenimentului „International Taste & Quality Institute Superior Taste Award”, ajuns anul acesta la a zecea editie.
Grupul de firme Agricola Bacau a participat recent la cea de-a zecea editie a unui eveniment devenit deja unul de traditie, este vorba de „ International Taste & Quality Institute Superior Taste Award”, o competitie in care produsele culinare sunt premiete pentru calitatea si gustul lor deosebit.
Unul dintre produsele cu care grupul bacauan a participat la evenimentul ce a avut loc la Bruxelles este „Puiul fericit”, produs care a obtinut si o distinctie din partea juriului format din 50 de specialisti din domeniul culinar, reuniti din 15 tari. Acestia au acordat „Puiului fericit” calificativul „Gust remercabil”, distinctie in baza careia produsul va avea dreptul sa poarte timp de trei ani marca evenimentului de la Bruxelles, ca un cerfificat al calitatii.
Referitor la aceasta distinctie, Carmen Gavrilescu, managerul de marketing al companiei bacauane, a declarat ca „Puiul fericit va putea purta in lume in urmatorii trei ani marca ITQI, care certifica valoarea deosebita a produselor alimentare si bauturilor premiate pentru gust de International Taste & Quality Institute, deschizand astfel noi culoare pentru exporturile si aprecierile la adresa produselor Agricola Bacau”.
Evenimentul se poate compara cu celebrul ghid Michelin, International Taste & Quality Institute premiind produsele pe baza meritelor acestora din punct de vedere gustativ, dar si al securitatii alimentare pentru consumator. Principala calitate apreciata de juriu la „Puiul fericit” a fost intensitatea placerii gustative.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
La randul sau Grigore Horoi, presedintele Grupului de firme Agricola Bacau a subliniat faptul ca recunoasterea calitatilor „Puiului Fericit” confirma ca acesta este un produs de foarte buna calitate si conform celor mai riguroase standarde internationale existente, pe care consumatorul roman l-a cerut.
„Puiul Fericit este, in fond, raspunsul companiei noastre la nevoia romanilor de a reveni la gusturi si la obiceiuri traditionale, autentice. Am auzit adesea, in ultimii ani, de la diversi oameni, ca la Agricola puiul chiar are gust de pui. Iata, astazi si 50 de chefi de notorietate confirma ca are un gust remarcabil. Asta inseamna ca aprecierile gospodinelor din Romania sunt reale”, a declarat Grigore Horoi.
Autor:
Catalin Adrian Tintareanu
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 2.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura