Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Recolta de grau a Romaniei a depasit 7 milioane de tone, in 2011

recolta-de-grau-a-romaniei-a-depasit-7-milioane-de-tone-in-2011

PRODUCTIA DE CEREALE PAIOASE 2011 - PRODUCTIA MEDIE LA HECTAR LA GRAU, ORZ, ORZOAICA, RAPITA, suprafata cultivata cu cereale, suprafata cultivata cu grau, valoarea productiei de cereale a Romaniei


Campania de recoltare la cerealele paioase a ajuns la final. Potrivit datelor centralizate saptamana trecuta de Ministerul Agriculturii, productia de grau si secara depaseste 7,13 milioane de tone. Calitatea graului este peste asteptarile specialistilor. In 2011, productia medie de grau la hectar a fost de peste 3,7 tone, iar suprafata cultivata cu grau si secara a fost de 1,98 milioane de hectare.

La rapita, pana in prezent au fost recoltate 758.222 tone, productia medie de rapita la hectar fiind de aproape doua tone. In 2011, suprafata cultivata cu rapita pentru ulei a fost de 393.409 hectare. La data publicarii acestui material, campania de recoltare la rapita s-a incheiat pe 97% din suprafata.

Si la orzul de toamna productia a depasit asteptarile, fiind obtinute 760.885 tone de pe o suprafata cultivata de 198.056 hectare. Productia medie de orz la hectar a fost de 3,85 tone. La orzoaica, productia a fost de peste 312.436 tone, recoltata de pe 80.852 hectare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit estimarilor specialistilor, valoarea productiei vegetale a Romaniei va depasi 10 miliarde de euro in 2011, suma dubla fata de anul trecut. Cresterea record este justificata nu atat de sporurile de productie, cat de calitatea buna si foarte buna a cerealelor recoltate pana in prezent.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016