Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rusia ar putea importa mai multe produse agricole din Romania

rusia-ar-putea-importa-mai-multe-produse-agricole-din-romania

Rusia este dispusa sa analizeze propunerea Romaniei vizand cresterea importurilor de produse agricole din Romania pe piata ruseasca, a declarat miercuri ministrul rus al agriculturii, Nikolai Fedorov, in cursul unei intalniri cu ambasadorul roman la Moscova, Constantin Mihail Grigorie, transmite Interfax.


Nikolai Fedorov a adaugat ca importurile de produse de origine animala in Rusia pot fi luate in considerare numai dupa inspectarea companiilor agricole romanesti de catre serviciile veterinare ale tarilor membre ale Uniunii Vamale, formata din Rusia, Kazahstan si Belarus. Potrivit presedintelui Serviciului federal de supraveghere veterinara si fitosanitara al Federatiei Ruse, Rosselhoznadzor, Serghei Dankvert, aceste inspectii ar putea fi derulate la finele celui de-al treilea trimestru al acestui an.

Ministrul rus al agriculturii a precizat ca in 2011 exporturile de produse agricole rusesti spre Romania au crescut cu 12% , comparativ cu 2010, ajungand pana la 10,3 milioane de dolari, in timp ce importurile din Romania au crescut cu 44% pana la 47 milioane de dolari.

"Aceasta tendinta va continua in prima jumatate a acestui an, ceea ce indica ca exista un potential serios pentru dezvoltarea unui parteneriat in sectorul agricol", a spus Nikolai Fedorov.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS), anul trecut exportatorii romani au livrat la extern produse agroalimentare in valoare totala de 3,9 miliarde de euro, din care 72% au avut ca destinatie finala una dintre pietele din UE. Restul de produse in valoare totala de 1,1 miliarde de euro au ajuns in spatiul extracomunitar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016