Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a lansat oficial Alianta Industriei Semintelor din Romania

s-a-lansat-oficial-alianta-industriei-semintelor-din-romania

La sfarsitul lunii martie a avut loc, la Bucuresti, lansarea oficiala a Asociatiei Alianta Industriei Semintelor din Romania (A.I.S.R.), in compania a peste 100 de invitati din agribusiness-ul romanesc.


Au participat oficialitati din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Senatului Romaniei, Camerei Deputatilor, Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, APIA, APDRP, Institutul de Economie Agrara, Agentia Nationala de Protectia Mediu, Laboratorul de Carantina Fitosanitara, LCCSMS, INCS, ISTIS.

Au fost prezente la acest eveniment, de asemenea, asociatii profesionale bine cunoscute in agricultura Romaniei: LAPAR, AIPROM, PROAGRO, AFR, Agrobiotechrom, fermieri si jucatori importanti din industria semintelor din Romania.

Cu aceasta ocazie, Presendintele A.I.S.R. a prezentat in cateva cuvinte istoricul asociatiei, iar Secretarul General a adus la cunostiinta celor prezenti misiunea A.I.S.R. si anume, ameliorarea cadrului legislativ si a dialogului cu alte asociatii profesionale din agricultura romaneasca, mentinerea permanenta a legaturii cu autoritatile competente si fermieri in domeniul industriei semintelor si apararea drepturilor membrilor asociatiei privind proprietatea intelectuala.

Asociatia a fost constituita cu scopul de a promova industria semintelor certificate din Romania si are in acest moment noua membrii, companii de renume, cu activitate si experienta indelungata in domeniul cercetarii, ameliorarii, producerii si comercializarii semintelor cu genetica superioara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Lansarea oficiala s-a bucurat si de prezenta Secretarului General al E.S.A. (European Seeds Association), Dl. Garlich Von Essen, care a vorbit invitatilor depre obiectivele si proiectele E.S.A. in anul 2013 si pe termen lung.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016