Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se anunta o toamna secetoasa si in 2012

se-anunta-o-toamna-secetoasa-si-in-2012

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat luni ca si aceasta toamna se anunta a fi una secetoasa si ca in acest moment "lucrurile nu arata foarte bine, nu exista inca acele cantitati de precipitatii pe care ni le doream".


"Din pacate, se anunta si aceasta toamna cu destul de mari probleme in ceea ce priveste seceta si pregatim in momentul de fata toate masurile necesare astfel incat sa prevenim efectul pe care l-ar putea avea. Ne gandim in primul rand la suprafata care este insamantata cu rapita, ne gandim ce se va intampla cu zona de insamantari la grau. Sper sa nu fie probleme. Deocamdata este devreme sa facem previziuni. Lucrurile, asa cum arata astazi, nu arata foarte bine, nu exista inca acele cantitati de precipitatii pe care ni le doream", a spus ministrul agriculturii.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, la data de 15 octombrie 2012, pe adancimea de sol 0-20 cm (ogor), se inregistreaza valori scazute si deosebit de scazute, seceta pedologica fiind moderata (SM) si izolat puternica (SP) si extrema (SE), in majoritatea regiunilor agricole. Pe suprafete extinse din Transilvania, Muntenia, vestul si local in estul Moldovei, nordul Olteniei, sudul si vestul Banatului, estul Maramuresului, aprovizionarea cu apa a solului, se incadreaza in limite satisfacatoare (AS) si izolat apropiate de optim (ApO).

In intervalul 16-22 octombrie 2012, prognoza meteorologica estimeaza ca va ploua in ziua de 16 octombrie in regiunile vestice, iar in noaptea urmatoare ploile se vor extinde inspre centrul si nord-estul tarii. Cantitatile de apa vor fi, in general, slabe.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


In restul intervalului, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa. in aceste conditii, in stratul de sol 0-20 cm (ogor), seceta pedologica cu diferite grade de intensitate (extrema, puternica si moderata) se va mentine in zonele agricole din estul, sudul si vestul tarii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016