Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi in gospodarie: cum sa fii bun la toate

sfaturi-in-gospodarie-cum-sa-fii-bun-la-toate

Agricultura este un domeniu scump. Investesti deja foarte mult in seminte, irigatii, fertilizatori, iar de multe ori se intampla sa ai pierderi din cauza vremii, a insectelor sau a cererii scazute de pe piata. Trebuie sa te adaptezi din mers la orice situatie, iar atunci cand te pricepi la toate, poti sa treci peste orice obstacol si, in plus, sa faci si economii importante.


Invata si experimenteaza in permanenta

Esti tot timpul in miscare, dar uneori lucrurile din gospodaria ta se mai strica. Este momentul sa invati sa le repari singur, fara a apela la ajutorul specialistilor care te vor taxa. Un bun gospodar se pricepe la toate, de la zugravit si pana la sudura care, cu noile aparate de pe piata si cu putina documentare, nu este deloc dificila.


Investitia va fi mai mica, daca iti vei achizitiona ustensilele de care ai nevoie. Spre exemplu, ora de sudura poate ajunge si la 60 de lei, in timp ce un invertor de calitate pornește de la aproximativ 200 de lei. Cu siguranta, ti s-a intamplat sa ti se rupa plugul din cauza pamantului tare si ai avut nevoie sa-l sudezi. De ce n-ai face-o singur data viitoare? 

Dezvolta-te la capitolul organizare

Grija ta principala este ca afacerea sa prospere, iar una dintre calitatile unui gospodar bun este sa stie cum sa gestioneze orice situatie, indiferent ca este vorba de relatia cu angajatii, cu partenerii de afaceri sau cu bancile. Pe langa activitatile de zi cu zi, trebuie sa acorzi timp si atentie partii birocratice.


Ai casa plina de acte, avize si certificate de care ai nevoie. Invata sa le tii in acelasi loc si sa le indosariezi ca la carte. Daca vei sti de fiecare in parte si le vei pune pe categorii, vei avea numai de castigat. Nu trebuie sa angajezi un specialist pentru asta. Cu putina atentie si o buna organizare, vei putea sa gasesti oricand documentul de care ai nevoie. 

Atrage-ti oamenii de partea ta

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

O mare problema este lipsa fortei de munca, de aceea trebuie sa ai mare grija si de oamenii care muncesc pentru tine. Pe langa salarii, trebuie sa le asiguri si un mediu de lucru care sa-i tina motivati. Vorbeste cu ei cat mai mult! Cearta-i mai putin si invata sa le explici cat mai exact ce iti doresti de la ei. O buna comunicare va da rezultate excelente. 


Pastreaza-ti intotdeauna mintea limpede, indiferent de problemele pe care le intampini. Tu esti cel care trebuie sa gaseasca in permanenta raspunsurile potrivite. Daca vei fi calm, vei reusi sa iti atingi scopul si sa treci peste orice. 


Si nu uita sa te preocupi si de sanatatea ta. Ia-ti si cate o pauza din cand in cand, elibereaza-te de stres de cate ori ai ocazia.  


Sursa foto: unsplash.com/Austin Ban

 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016