Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Standarde si regulamente europene in etichetarea produselor alimentare
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a organizat seminarul "Standarde si regulamente europene in etichetarea produselor alimentare" - o dezbatere pe marginea Regulamentului Comisiei Europene 432/2012, ce va intra in vigoare in luna decembrie, cu sprijinul Ministerului Sanatatii, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului si Institutului de Cercetari Alimentare.
Dan Dumitru, presedintele Camerei de Comert si Industrie Ilfov, a subliniat importanta sectorului agro-alimentar in mediul de afaceri romanesc, mentionand implicarea Camerelor de Comert Judetene in actiuni importante dedicate promovarii agro-business-ului, inclusiv prin programe transfrontaliere, finantate din fonduri europene.
Domnul Alexandru Rafila, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Sanatatii, a exprimat necesitatea educarii consumatorilor si realizarii unei concurente loiale pentru agentii economici din industria de profil, indicand ca etichetarea reprezinta un pas inainte in aceste directii importante.
In acest context, Domnul Georges Fischer, Director in cadrul Camerei de Comert si Industrie Paris, a mentionat trend-ul existent in statele mai vechi ale Uniunii Europene, in care noile cerinte impuse de regulamentul dezbatut au fost transformate in atuuri de marketing.
Domnul Marius Alexandru Dunca, Vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANRC), a prezentat serviciile pe care ANRC le va furniza in perioada urmatoare, ca efect al intrarii in vigoare a Regulamentului CE, ce vor fi atat sub forma de amenzi pentru agentii care nu respecta normele europene, cat si prin asigurarea certificarii produselor, prin intermediul Centrului National pentru incercarea si Expertizarea Produselor LAREX.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
In cadrul evenimentului au mai luat cuvantul si au sustinut prezentari pe marginea subiectului specialisti si reprezentanti ai asociatiilor profesionale si companiilor din industria alimentara, punctand aspecte precum noutatile pe care le aduce noul regulament sau studii de caz ale asociatiilor producatorilor si procesatorilor sau ale marilor retaileri.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi