Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STIHL Romania: "In 2017 am avut 3 dealeri cu afaceri de peste 1 milion de euro. Anul acesta ne asteptam la inca 5-6 parteneri care sa atinga acelasi nivel"

stihl-romania-in-2017-am-avut-3-dealeri-cu-afaceri-de-peste-1-milion-de-euro-anul-acesta-ne-asteptam-la-inca-5-6-parteneri-care-sa-atinga-acelasi-nivel

Pe fondul extinderii retelei de dealeri si a proceselor calitative implementate in ultimii ani, afacerile STIHL au inregistrat o crestere de 15% in 2017.


“Putem spune ca este cel mai bun an al companiei de pana acum, un record istoric. De altfel, avem trei dealeri care au inregistrat pentru prima data cifre de afaceri de peste 1 milion de euro, iar anul aceste ne asteptam la inca 5-6 parteneri care sa atinga acelasi nivel. Acestia se afla in zone total diferite ale tarii, deci nu putem afirma ca dezvoltarea economica a unei anumite zone a favorizat decisiv aceasta crestere. In esenta, este vorba despre asumarea, la nivelul proprietarilor acestor afaceri locale, a unei anumite implicari in dezvoltare si extindere, pe care STIHL o incurajeaza”, declara Ioan Mezei, director general STIHL Romania. 
 
In acest moment, STIHL opereaza in 360 de magazine care apartin distribuitorilor autorizati din tara. In ultimii ani, impreuna cu distribuitorii sai, compania a demarat un amplu proces investitional menit sa modifice standardul comercial, dar si componenta de service. “Aceste investitii, la nivelul intregii retele de parteneri, se regasesc, iata, in cresterea pe care am avut-o anul trecut. In plus, in piata, s-a manifestat un fenomen pe care l-am anticipat de cativa ani si pe care il asteptam sa se intample si in perioada care urmeaza. Este vorba despre o migrare a utilizatorilor de la produsele ieftine, la produsele premium. In ultimii zece ani piata motouneltelor a fost invadata de produse de proasta calitate, si, cum era de asteptat, acestea au inregistrat defectiuni la scurt timp dupa achizitie, multe dintre ele chiar nemaiputand fi reparate.

Pe langa acest aspect este vorba, in primul rand, de siguranta in utilizare, multe dintre aceste utilaje reprezentand un adevarat pericol. Noi ne confruntam zilnic cu astfel de produse in service-urile dealerilor nostri. Or, in aceasta situatie, utilizatorii simt direct ce inseamna o motounealta de proasta calitate si  incep sa opteze pentru produse premium, care ofera in plus siguranta si un cost corect in utilizare”, explica Ioan Mezei. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Dezvoltarea companiei vine si cu componenta logistica si de organizare. Astfel, saptamana trecuta am demarat lucrarile pentru extinderea depozitului din Otopeni. Suprafata alocata birourilor si spatiilor de training va creste cu  50%, iar cea de depozitare cu 200%. Investitia in extindere se ridica la 6 milioane de euro si va fi finalizata pana la sfarsitul anului. 
 
O alta schimbare majora la nivelul companiei vizeaza gama de produse destinate zonei de gradinarit si amenajare a spatiilor verzi, comercializata sub brandul VIKING. Practic, din acest an, toate gamele de produse sub VIKING vor fi transferate sub brandul STIHL, pentru toate categoriile de produse, existand de acum doar o singura marca. 
 
Despre compania STIHL. Cele mai recente date aratau o crestere a business-ului mondial STIHL  de aproape 12%, atingand 2,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii august a anului trecut.  Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2019.  STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl. 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016