Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Agralim va avea loc la Iasi, in perioada 27-30 septembrie

targul-agralim-va-avea-loc-la-iasi-in-perioada-27-30-septembrie

In perioada 27 - 30 septembrie, compania ABplus Events impreuna cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" organizeaza Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM 2012.


Targul Regional AGRALIM beneficiaza de sprijinul Directiilor pentru Agricultura Judetene, Agentiilor de Plati si Interventie pentru Agricultura din Moldova si asociatiilor de profil AMSEM, LAPAR, FNAE si este organizat in anul aniversarii centenare a invatamantului superior agronomic la Iasi.

AGRALIM este cel mai important eveniment din Moldova, ce pozitioneaza Iasiul alaturi de Cluj - Napoca, Arad si Bucuresti pe harta evenimentelor expozitionale reprezentative pentru agricultura si industria agro-alimentara din Romania.

Potrivit purtatorului de cuvant al Consiliului Judetean Iasi, Marius Parciu, evenimentul va avea loc la Centrul Expozitional Moldova. Simultan, in aceeasi perioada se va desfasura si Prima editie a Festivalului Naturii.

Cele doua evenimente, organizate in parteneriat cu consiliile judetene din zona Moldovei, vor reuni peste 100 dintre cei mai importanti expozanti din domeniul agricol si agrozootehnic, ale caror standuri vor fi admirate de publicul format din specialisti in domeniu, interesati de stabilirea unor noi contacte de business, fermieri care vor sa afle cele mai noi aparitii pe piata de profil si locuitori ai Regiunii de Nord-Est care vor veni sa achizitioneze produsele de care au nevoie si sa se distreze impreuna cu familia si prietenii la o sarbatoare fara precedent in zona.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Editia de anul acesta a AGRALIM este divizata in trei categorii:

AGRO FARMA - Targul pentru agricultura, masini si utilaje agricole, unde vor fi prezenti dealeri de utilaje, tractoare, tractoare si masini agricole, furnizori de solutii pentru depozitarea si transportul cerealelor, furnizori de echipamente si solutii pentru zootehnie, de bulbi, seminte si material saditor, dar si banci cu oferte specializate pentru credite agricole.

AGRO ALIMENTA - Targul pentru industria alimentara unde vor fi prezenti procesatori si furnizori de solutii din industria alimentara si, cea de-a treia

AGRO ZOO - Targul pentru animale si pasari de rasa.

Tot fermierilor le este adresata si partea specializata a evenimentelor, Forumul Agricol 2012. Dezbaterile si prezentarile care vor avea loc in cursul acestui forum vor veni in beneficiul fermierilor din Regiunea Moldovei, a antreprenorilor din sectorul agricol si din industria agroalimentara, asociatii si organizatii nonguvernamentale si reprezentanti ai mediului academic.

Forumul va fi urmat de Balul Fermierilor, care va oferi un cadru informal de socializare, de premiere a excelentei in domeniul agricol si de relaxare pentru fermierii din Regiunea de Nord-Est.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016