Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Terenuri agricole Olt: Cum se prezinta suprafata cultivata la aceasta data

terenuri-agricole-olt-cum-se-prezinta-suprafata-cultivata-la-aceasta-data

In judetul Olt, culturile infiintate in toamna sunt in stare buna de vegetatie. Suprafata cultivata a crescut fata de toamna anului trecut in cazul graului, reduceri inregistrandu-se, insa, la rapita.


Potrivit sefului Directiei Agricole Judetene, Ion Anuta, la aceasta data sunt cultivate peste 138.000 de hectare cu grau, cu 10% mai mult decat in 2013, si 8.600 de hectare cu rapita, fata de peste 14.000 anul trecut. 
 
"Am avut o toamna excelenta pentru agricultura, din punct de vedere al precipitatiilor, terenul s-a lucrat bine, la timp, lucrarile sunt de calitate, iar culturile arata bine (...) Perspectiva pentru 2014 este buna, este posibil sa fie un an agricol mai bun decat acesta care se incheie daca avem in vedere cum se prezinta acum culturile infiintate in aceasta toamna", a precizat pentru Agerpres Ion Anuta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
 
Potrivit acestuia, culturile agricole ar putea fi afectate de gerurile severe numai in absenta unui strat protector de omat, in lunile urmatoare. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016