Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timisoara: Munca in agricultura in Danemarca si Portugalia

timisoara-munca-in-agricultura-in-danemarca-si-portugalia

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca prin Reteaua EURES, va organiza la sfarsitul lunii ianuarie 2013, la Timisoara o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca. Angajatorul danez va veni in Romania pentru a intervieva candidatii.


Sunt oferite 100 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura - culegatori de mazare.

Culegatorii vor lucra in fermele angajatorului din Portugalia si Danemarca. intre 1 martie - 1 iunie 2013 lucratorii vor munci si vor fi instruiti la locul de munca din Portugalia.

Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Daca lucratorii se adapteaza cerintelor, in timpul contractului din Portugalia li se va oferi sansa unui nou contract in Danemarca, in perioada 1 iunie - 1 septembrie. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati, pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi soferi de autobuz/tractor, tamplari, zidari sau supervizori, etc.

Varsta minima 18 ani; Munca fizica grea, indiferent de clima; Experienta in munca agricola-avantaj; Lucratorii trebuie sa fie motivati si flexibili in privinta programului; Toleranta si respect pentru colegii din echipa; Onestitate si responsabilitate in toate situatiile; Atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilitatilor si contributie pozitiva in cadrul echipei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Limba engleza-nivel mediu prezinta un avantaj. Plata muncii este in functie de cantitatea recoltata. In Portugalia se plateste 0,3-0,4 euro net/kg, iar in Danemarca 0,4-0,6 euro net/kg, in functie de impozitare.

Mai multe informatii despre impozite: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

In Portugalia cazarea se face in apartamente cu bucatarie, toaleta si dus. in Danemarca, cazarea se face in corturi aduse de lucratori sau in spatii inchise (dormitoare); bucataria, toalete, dusuri, masini de spalat, TV sunt disponibile.

Taxa de cazare pe lucrator/pe zi este de 4-5 euro in Portugalia si de 4-6 euro in Danemarca, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apa. Transportul dus-intors este in responsabilitatea lucratorului. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Durata contractului: 1 martie - 1 septembrie 2013. in Portugalia, contractul este intre 1 martie - 1 iunie 2013.

Celor mai buni lucratori li se ofera sansa sa lucreze in continuare in Danemarca, intre 1 iunie - 1 septembrie 2013, 6 zile/saptamana, 40 ore mediu/saptamana. Munca incepe devreme dimineata si se termina in jurul pranzului.

Mod de aplicare:

Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk pana la data de 08.01.2013.

Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de catre angajator. Invitarea la selectie a persoanelor preselectate se va face in timp util de catre consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al candidatului.

Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate.

Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016