Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timisoara: Salon exclusivist de vinuri, organizat in scop umanitar

timisoara-salon-exclusivist-de-vinuri-organizat-in-scop-umanitar

Prima editie a salonului Rovinhud se va desfasura in luna noiembrie a acestui an, iar profiturile vor fi investite in folosul persoanelor cu dizabilitati.


Un nou salon de vinuri se va inscrie incepand din toamna in calendarul manifestarilor nationale de profil, in perioada 14-16 noiembrie fiind programata prima editie a salonului ce va fi denumit Rovinhud, eveniment dedicat vinurilor de inalta clasa.
 
Invitat special al evenimentului va fi  Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, iar scopul urmarit de organizatori este ajutorarea tinerilor cu dizabilitati care fac parte din asociatia Ceva de Spus. Astfel, profitul evenimentului va fi folosit pentru achizitionarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant care va ajuta echipa asociatiei atat la o mobilitate mai buna, cat si in sustinerea muncii de zi cu zi a acesteia.
 
In cele trei zile ale Salonului, iubitorii de vin si profesionistii din domeniul HORECA vor putea degusta vinuri romanesti si straine, care nu se regasesc pe rafturile supermarketurilor, majoritatea expozantilor fiind crame care nu participa la targuri si festivaluri de vin. In plus, in a doua zi a Salonului, pasionatii de vin vor avea ocazia sa participe la sedinte de masterclass si sa invete de la cei mai mari experti din lume.
 
"Sunt incantata sa cred ca scurta noastra vizita in Timisoara — unde sunt interesata sa aflu mai multe despre vinurile locale — ar imbunatati viata unor tineri cu dizabilitati" a anuntat Jancis Robinson, Master of Wine, prin intermediul unui comunicat de presa. Aceasta va sustine un masterclass pro bono in beneficiul tinerilor cu dizabilitati de la asociatia Ceva de Spus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Jancis Robinson este unul dintre cei mai faimosi si respectati critici de vinuri din lume, jurnalisti si editori de literatura de specialitate. A fost distinsa cu Ordinul Imperiului Britanic, este Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a, scrie pentru Financial Times si pentru site-ul ei personal, este editor al The Oxford Companion to Wine, coautor al The World Atlas of Wine si al Wine Grapes, un ghid complet cuprinzand 1.368 de varietati de struguri, fiecare dintre aceste carti fiind recunoscute drept standard de referinta in intreaga lume.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016