Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un tanar de 23 de ani din Dambovita vrea o bursa regionala a florilor pentru Europa de Sud-Est

un-tanar-de-23-de-ani-din-dambovita-vrea-o-bursa-regionala-a-florilor-pentru-europa-de-sud-est

O sera de trandafiri cu o suprafata de 4800 metri patrati a fost inaugurata, sambata, in localitatea damboviteana Bucsani. Investitia s-a ridicat la 1,3 milioane de euro si adaposteste, pentru inceput, 40.000 de fire.


Printre soiurile de trandafiri cultivate aici se gaseste unul unicat in lume, creat in Germania si care urmeaza sa fie produs exclusiv in tara noastra.

"Firma noastra va creste un nou soi de trandafiri, unic in lume, realizat printr-o fructuoasa colaborare cu producatorul german, adaptat cerintelor pietei romanesti si, speram noi, internationale, ce a fost denumit Gloria Serenity. Speram ca aceasta investitie va fi primul pas in dezvoltarea horticulturii moderne romanesti si, astfel, sa obtinem un loc important pe piata mondiala de flori taiate. si, de ce nu, in aceasta zona sa putem dezvolta impreuna cu autoritatile locale o bursa a florilor pentru Europa Centrala si de Est, precum cea de la Amsterdam", a declarat, sambata, Mihnea Alexandru Petrovici, patronul firmei investitoare.

Prezent la eveniment, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, a remarcat curajul acestuia de a investi in sectorul floricol precum si oportunitatile de dezvoltare pe care investitia le aduce la nivel local si regional.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Mihnea are 23 de ani, deci un om foarte curajos. Ne-am intalnit absolut intamplator la ziua unui prieten comun si mi-a spus ca vrea sa vina aici. (...) De ce este important proiectul acesta? in primul rand, pentru ca inseamna taxe si impozite suplimentare, in special pentru bugetul comunei Bucsani. in al doilea rand, este important pentru ca se vor crea aici, in prima etapa, 30 de locuri de munca, iar in etapa a doua 60 de locuri de munca. in al treilea rand, pentru ca Mihnea intentioneaza sa dezvolte un complex de sere de circa 10 hectare, ceea ce inseamna enorm de mult. Si mai este important pentru ca reprezinta un model care poate fi preluat, imbunatatit de intreaga zona. Avem aici Bucsani, Baleni, Bilciuresti, localitati unde este dezvoltata horticultura, unde este dezvoltata cultura legumelor si unde putem, pe baza experientei lui Mihnea, sa gasim solutii de dezvoltare in viitor", a precizat Adrian Tutuianu.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016