Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vaslui: 13 localitati sunt grav afectate de seceta

vaslui-13-localitati-sunt-grav-afectate-de-seceta

Prefectul de Vaslui, Radu Renga, a solicitat Guvernului suma de trei milioane de lei pentru a finaliza lucrarile la o serie de surse de alimentare cu apa din 13 localitati grav afectate de seceta si unde investitiile sunt blocate de cinci ani din lipsa de fonduri, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Un numar de 13 localitati din judetul Vaslui, grav afectate de seceta in ultimii ani, ar putea rezolva problema apei daca autoritatile centrale vor aloca fondurile necesare finalizarii lucrarilor la o serie de puturi de mare adancime. inca de acum cinci ani, Guvernul a alocat judetului Vaslui suma de 3,7 milioane lei pentru realizarea a 33 de foraje de mare adancime, insa din care doar 14 sunt functionale si deservesc populatia.

Celelalte 19 puturi, pentru care s-au alocat, in medie, 40.000 lei, sunt colmatate sau nu au echipamentele necesare exploatarii.

"Noi am intocmit un proiect de hotarare pe care l-am inaintat catre Guvern si prin care am solicitat suma de trei milioane de lei pentru finalizarea lucrarilor la 13 din cele 19 puturi de mare adancime. Restul de sase foraje vor fi incluse la finantare pe Ordonanta 7/2006 privind instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural. Ulterior, autoritatile locale vor putea racorda aceste foraje la retelele de alimentare cu apa prin sistem centralizat in localitatile afectate in fiecare vara de seceta", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX prefectul judetului Vaslui, Radu Renga.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


La ora actuala, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Vaslui asigura, periodic, transporturi de apa potabila si menajera in trei localitati din judetul Vaslui, unde fantanile au secat ori s-au colmatat din cauza secetei din aceasta vara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016