Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce finantari pot obtine prin PNDR Grupurile de Actiune Locala

Valoarea fondurilor ce pot fi obtinute poate ajunge si la 20.000 de euro.
Grupurile de actiune locala pot depune proiecte pe submasura 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala”, din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, sprijinul nerambursabil fiind de 100% din valoarea proiectului.
Pentru a fi eligibila, strategia de dezvoltare locala trebuie sa fie elaborata pe baza unei abordari de jos in sus si sa sprijine activitati care sa incurajeze dezvoltarea locala in zonele rurale.
Beneficiarii submasurii 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala” pot fi:
- Parteneriate privat-publice constituite in baza unui Acord de Parteneriat, indiferent daca reprezinta teritorii care sunt acoperite de GAL-uri ce au fost selectate in cadrul PNDR 2007-2013, sau parteneriate potentiale/existente formate din parteneri care au fost membri in GAL-uri autorizate si/ sau parteneri care nu au mai fost membri in GAL-uri;
- Partenerii economici privati, precum si alti reprezentanti ai societatii civile vor reprezenta cel putin 51% la nivel decizional. Reprezentantii oraselor vor reprezenta maximum 25% la nivel decizional (organisme de conducere ale GAL-ului si comitet de selectie) si raportat la populatia acoperita intr-un teritoriu GAL.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afaceri la Cheie - Cultivarea ciupercilor Champignon
Ciuperci Champignon - O afacere de milioane Milioanele TALE Ciupercile champignon Agaricus sunt cultivate inca din secolul XVII Cercetarile si experimentele au demonstrat eficienta culturii de Agaricus precum si calitatile culinare deosebite ale acestei ciuperci In prezent cultura ciupercilor champignon se extinde tot mai mult...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Sprijinul nerambursabil va fi de 100% si se va oferi sprijin de asistenta tehnica, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr.1303/2013, pana la suma maxima de 20.000 de euro pentru SDL depusa de parteneriat, astfel:
- cheltuielile pentru animare vor fi de maximum 10.000 de euro, acordate proportional cu numarul de locuitori acoperit de Strategia de Dezvoltare Locala (maximum 100.000 de locuitori). Prin urmare, alocarea financiara va fi 0,1euro/ locuitor;
- cheltuielile legate de elaborarea strategiei se vor incadra in suma maxima de 10.000 de euro, indiferent de marimea teritoriului si populatia acoperita de SDL.
Pentru proiectele finantate prin submasura 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala” nu se acorda avans. Rambursarea cheltuielilor se va face in doua etape. Cheltuielile pentru animare pot fi rambursate dupa finalizarea activitatilor aferente animarii. Axa Leader dispune de o alocare de 2,4 milioane de euro.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiArticole conexe:
- » Ghidul GAL-urilor pentru implementarea strategiilor de dezvoltare locala
- » Fonduri Europene 2016 - incepe depunerea proiectelor pe platforma online. Aveti pregatita Semnatura Electronica?
- » Actualizari procedurale privind procedura de achizitii pentru beneficiarii privati ai PNDR 2014 - 2020
- » AFIR a lansat un model de contract de consultanta pentru beneficiarii PNDR 2020
- » Noile masuri incluse in PNDR 2014-2020
Ultima ora
- » Planificarea fertilizarii culturilor cu ajutorul aplicatiilor web!
- » Adaptabilitatea, principala calitate a pieselor de drujba Husqvarna
- » DSVSA Alba a elaborat un ghid privind siguranta alimentelor
- » 3 unelte de gradinarit esentiale pentru micii fermieri
- » 4 lucruri pe care UE se axeaza pentru siguranta alimentara
Comentarii
0 comentarii