Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce finantari pot obtine prin PNDR Grupurile de Actiune Locala

ce-finantari-pot-obtine-prin-pndr-grupurile-de-actiune-locala

Valoarea fondurilor ce pot fi obtinute poate ajunge si la 20.000 de euro.


Grupurile de actiune locala pot depune proiecte pe submasura 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala”, din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, sprijinul nerambursabil fiind de 100% din valoarea proiectului.
 
Pentru a fi eligibila, strategia de dezvoltare locala trebuie sa fie elaborata pe baza unei abordari de jos in sus si sa sprijine activitati care sa incurajeze dezvoltarea locala in zonele rurale.
 
Beneficiarii submasurii 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala” pot fi:
- Parteneriate privat-publice constituite in baza unui Acord de Parteneriat, indiferent daca reprezinta teritorii care sunt acoperite de GAL-uri ce au fost selectate in cadrul PNDR 2007-2013, sau parteneriate potentiale/existente formate din parteneri care au fost membri in GAL-uri autorizate si/ sau parteneri care nu au mai fost membri in GAL-uri;
- Partenerii economici privati, precum si alti reprezentanti ai societatii civile vor reprezenta cel putin 51% la nivel decizional. Reprezentantii oraselor vor reprezenta maximum 25% la nivel decizional (organisme de conducere ale GAL-ului si comitet de selectie) si raportat la populatia acoperita intr-un teritoriu GAL.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Sprijinul nerambursabil va fi de 100% si se va oferi sprijin de asistenta tehnica, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr.1303/2013, pana la suma maxima de 20.000 de euro pentru SDL depusa de parteneriat, astfel:
- cheltuielile pentru animare vor fi de maximum 10.000 de euro, acordate proportional cu numarul de locuitori acoperit de Strategia de Dezvoltare Locala (maximum 100.000 de locuitori). Prin urmare, alocarea financiara va fi 0,1euro/ locuitor;
- cheltuielile legate de elaborarea strategiei se vor incadra in suma maxima de 10.000 de euro, indiferent de marimea teritoriului si populatia acoperita de SDL.
 
Pentru proiectele finantate prin submasura 19.1 „Sprijin pregatitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locala” nu se acorda avans. Rambursarea cheltuielilor se va face in doua etape. Cheltuielile pentru animare pot fi rambursate dupa finalizarea activitatilor aferente animarii. Axa Leader dispune de o alocare de 2,4 milioane de euro.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016