Autor: Redactia Agroromania
Publicat in: Documentatii

Fermele mici din Romania au posibilitatea de a obtine 15.000 de euro prin Submasura 6.3 - Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici din cadrul PNDR 2014 - 2020.
Scopul investitiilor sprijinite in cadrul acestei submasuri este sprijinirea investitiilor pentru cresterea competitivitatii exploatatilor agricole prin dotarea cu utilaje si echipamente performante in raport cu structura agricola actuala, precum si investitiile pentru modernizarea fermei (in special cele de dimensiuni medii si asocieri de ferme mici si medii) si imbunatatirea calitatii activelor fixe.
BENEFICIARII:
- Fermierii, care detin in proprietate sau folosinta o exploatatie agricola incadrata in categoria de ferma mica*:
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Nota! Dimensiunea unei ferme mici este cuprinsa intre 4.000 – 11.999 SO (valoarea productiei standard)
SPRIJINUL NERAMBURSABIL de 15.000 Euro:
- se acorda in doua transe astfel:
- 75% din cuantumul sprijinului la primirea deciziei de finantare;
- 25% din cuantumul sprijinului in maximum 3 ani de la primirea deciziei de finantare.
- se va acorda pe o perioada de 3/ 5* ani (*perioada de 5 ani se aplica doar pentru sectorul pomicol)
"Pentru a fi eligibil pentru finantare prin sM 6.3, solicitantii trebuie sa fie inscrisi la APIA, ANSVSA sau Registrul agricol cu cel putin 24 de luni inainte de solicitarea sprijinului (conditie care se aplica doar primului cod atribuit vreodata exploatatiei fermierului). Precizam ca nu este obligatoriu ca cele 24 de luni sa fie consecutive."
Ghidul solicitantului poate fi descarcat in format .PDF dand click AICI!
Atentie! Aceasta sub-masura determina, in principal, transformarea structurala si deschiderea catre piata a fermelor mici si cresterea capacitatii acestora de a identifica noi oportunitati de valorificare a productiei. Scopul acestei sub-masuri este de a imbunatati managementul exploatatiilor agricole cat si de a sustine orientarea spre piata a exploatatiilor agricole de mici dimensiuni.
Sprijinul va fi acordat sub forma de suma forfetara pentru implementarea obiectivelor prevazute in Planul de Afaceri.

Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Votati articolul
Nota: 4.28 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News