Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23 si Asociatia de Ecoturism din Romania lanseaza parteneriatul pentru natura si turism

asociatia-ivan-patzaichin-mila-23-si-asociatia-de-ecoturism-din-romania-lanseaza-parteneriatul-pentru-natura-si-turism

Asociatia "Ivan Patzaichin - Mila 23" si Asociatia de Ecoturism din Romania anunta lansarea unui parteneriat de promovare a ecoturismului la nivel national, pentru dezvoltarea de destinatii reprezentative.


Cele doua organizatii vor coopera pentru conceperea de programe de ecoturism prin folosirea canotcii, a bicicletei, a calului si a altor mijloace de deplasare prietenoase cu natura, în zonele naturale din Muntii Carpati, Delta Dunarii si bazinul Dunarii, sprijinind comunitatile si promovand identitatea locala.

Cooperarea în proiecte pilot va fi necesara pentru atragerea actorilor locali, a sustinatorilor privati si publici, precum si de surse de finantare, cu dorinta de a oferi modalitati concrete de a practica un turism lent, responsabil fata de natura si cu un impact economic substantial pentru comunitatile locale. Programele de ecoturism vor avea ca principii folosirea unei infrastructuri dedicate, neintruzive si ecologice, a resurselor locale culturale si a eco-gastronomiei.

"Zonele naturale si locutorii lor sunt bogatii unice pe care merita sa le pretuim mai mult. Turismul eco nu înseamna o întoarcere în trecut, este un mod inteligent si modern de dezvoltare avand ca principali beneficiari oamenii locului si traditiile", mentioneaza Ivan Patzaichin, Presedintele Asociatiei "Ivan Patzaichin - Mila 23".

Centru Rowmania de Ecoturism la Crisan

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Prima zona de actiune a celor doua Asociatii este Delta Dunarii, prin realizarea în parteneriat a unui Centru Rowmania de Ecoturism la Crisan, cu o retea de trasee, functionale începand cu vara anului 2012, model ce va fi replicat si în alte destinatii de ecoturism din Romania.

Ecoturismul - beneficii si oportunitati

Cu toate ca ecoturismul este o nisa a turismului international, acesta poate oferi beneficii substantiale tarilor care reusesc sa-si promoveze natura si sa diversifice serviciile de calitate specifice ecoturismului. De exemplu, aproape jumatate dintre turistii germani identifica natura ca principala motivatie de a calatori, aceasta piata însumand în jur de 20 de milioane de calatorii anual.

Programul Rowmania este gandit de multiplul campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, ca o campanie nationala avand ca scop promovarea miscarii fizice prin folosirea ambarcatiunilor cu vasle, pentru o mai buna intelegere si interpretare a naturii. Mai multe informatii despre acest program se gasesc la www.rowmania.ro

Asociatia "Ivan Patzaichin - Mila 23" are ca scop realizarea si promovarea proiectelor de dezvoltare durabila de interes local si regional. Asociatia s-a constituit la initiativa lui Ivan Patzaichin si îsi propune sa devina un exponent de succes al conceptului de antreprenoriat social.

Asociatia de Ecoturism din Romania (AER) a realizat un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea turismului între asociatii de turism, asociatii non-guvernamentale care actioneaza în dezvoltare locala si conservarea naturii, proiecte de conservarea naturii si agentii de voiaj. Prin urmare, ideea inovatoare promovata de AER este de a aduce împreuna sectorul public si cel privat într-un parteneriat pentru conservarea naturii si dezvoltarea durabila a turismului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016