Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ajuta capsunile la reconstruirea unui oras

cum-ajuta-capsunile-la-reconstruirea-unui-oras

Un oras din Japonia are nevoie de ajutor, iar capsunile ajuta la reconstruirea sa.


Orasul de coasta Yamamoto, la cinci ore nord de Tokyo, are aproape 12.000 de locuitori si mizeaza pe acest fruct pentru jumatate din productia sa agricola. Acest orasel face parte din prefectura Miyagi, una din principalele regiuni japoneze producatoare de capsuni.
 
La 11 martie 2011, a avut loc in Japonia un puternic seism de magnitudine 9 pe scara Richter, cu epicentrul in regiunea Tohoku din Oceanul Pacific, in apropierea orasului nipon Sendai, aflat pe coasta estica a tarii, urmat de tsunami.
 
Cutremurul si tsunamiul din martie 2011 a distrus aproximativ 97% din serele din Yamamoto unde se cultivau capsuni, in timp ce apa de mare sarata a inundat terenurile arabile, care au devenit mult prea sarate pentru culturile agricole.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h
O companie a reusit sa creasca productivitatea prin dotarea serelor cu o noua tehnologie de climatizare si iluminare cu LED care stimuleaza cresterea plantelor. Firma a devenit renumita la nivel national pentru soiul sau Migaki-Ichigo, care se vinde cu un pret de pana la 1.080 yeni (10 dolari) pe bucata in magazinele de lux din Tokyo.
 
Inca din 2017, productia de capsuni la Yamamoto si-a revenit la nivelul de dinainte de tsunami, arata datele autoritatilor locale, iar acum productia este mai mare decat in 2011, sustine un purtator de cuvant al primariei.
 
"Yamamoto produce acum mai mult decat inainte de dezastru. Exista senzatia ca ne-am revenit dupa dezastru", a declarat Keita Takahashi, un localnic care acum lucreaza la GRA.
 
Aceasta firma produce 400 de tone de capsuni pe an si mizeaza pe firme mari precum Innovation Network Corp. of Japan si NEC Corp.'s printre sustinatorii sai. In luna iunie a anului trecut, start-up-ul a strans 330 milioane de yeni intr-o noua runda de finantare, ceea ce a dus la 850 milioane de yeni finantarea totala stransa de la infiintarea sa. Compania a precizat ca va utiliza banii pentru a atrage noi fermieri si a-si creste vanzarile pe pietele externe.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016