Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

FSA 45 – motocoasa cu acumulator pentru gradinile mici

fsa-45-motocoasa-cu-acumulator-pentru-gradinile-mici

Producarorul german STIHL a conceput o motocoasa cu acumulator destinata ingrijirii gradinilor mici, de pana la 50 de m². Motocoasa FSA 45 poate taia marginile de gazon in lungime de 250 m, fiind dotata cu un acumulator integrat extrem de puternic pe baza de lithiu-ion.


Practic, utilizatorii nu mai au grija scoaterii acumulatorului, echipamentul incarcandu-se prin conectarea direct la priza de 220V, exact ca un telefon mobil.

FSA 45 este destinata doar segmentului hobby, pentru suprafete mai mari sau lucrari mai complicate, fiind indicate alte modele. STIHL a dezvoltat inca 5 modele de motocoase cu acumulator, inclusiv pentru zona profesionala, cum este FSA 130, destinata suprafatelor intinse de iarba aspra.

Cu o greutate de doar 2,3 kg, cu tija si maner reglabile, un FSA 45 devine cea mai potrivita optiune atunci cand de pune problema ingrijirii unei gradini cu suprafata mica si cand spatiul de depozitare este limitat. Durata de incarcare a acumulatorului este de 145 de minute pentru 80% din capacitate si 210 minute pentru 100%. Si pentru ca utilizatorul sa nu se stresesze in legatura cu nivelul bateriei, producatorul a dotat echipamentul cu un indicator al gradului de incarcare, care ii ofera pe loc aceasta informatie.

Utilajele de gradinarit cu acumulator reprezinta o noua generatie de echipamente, care au nivel de anduranta comparabil cu cele cu motoare clasice. Acestea sunt mult mai putin zgomotoase si mult mai prietenoase cu mediul si utilizatorii, avand in vedere ca nu elimina noxe in atmosfera. Producatorul STIHL a dezvoltat mai multe game de astfel de utilaje pentru lucrari diferite, dar si pentru utilizatori ocazionali sau profesionisti. Alte echipamente STIHL dotate cu acumulator sunt motoferastraiele, foarfecele de gard viu, suflantele sau masinile de tuns iarba. De asemenea, cei de la STIHL au implementat aceasta tehnologie chiar pe un super utilaj ca motodebitatorul TSA 230.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Despre compania STIHL

STIHL a anunţat in 2017, la nivel international, o creştere de 9,7%, atingand o cifra de afaceri record de 3,8 miliarde de euro. STIHL a iregistrat in premiera anul trecut un nou record la nivel mondial: peste 10 milioane de unitati cu motor vandute. Compania a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl in Stuttgart. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania a operat anul trecut un rebranding pe gama VIKING, destinata gradinaritului, aceasta denumindu-se in prezent tot STIHL, preluand si aceleasi elemente de identitate.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016