Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Peste 21.000 de copaci plantati de voluntari Smithfield in judetele Timis si Arad

peste-21000-de-copaci-plantati-de-voluntari-smithfieldin-judetele-timis-si-arad

Elevi, profesori, autoritati locale si angajati ai Smithfield Romania, vor planta in cadrul campaniei de toamna din acest an peste 6.000 de copaci in 25 de localitati din judetele Timis si Arad.


Actiunea, initiata si sustinuta de compania Smithfield Romania, se deruleaza sub egida Miscarii nationale "Milioane de oameni, milioane de copaci", un program menit sa incurajeze atat membrii societatii civile, cat si pe cei ai companiilor si ai autoritatilor sa se implice in protejarea si multiplicarea zonelor acoperite de arbori si arbusti.

si in aceasta toamna, Smithfield continua eforturile de reimpadurire: incepand din 28 noiembrie, peste 6.000 de mesteceni, artari si salcii au fost transportati in locurile alese de specialisti pentru a fi plantati de catre echipele de voluntari. Campania a debutat luni, 28 noiembrie, cu o actiune publica de plantare care a avut loc in localitatea Bulgarus, judetul Timis, si se va incheia in prima saptamana din decembrie.

Pana in prezent, de-a lungul celor 6 editii ale Miscarii nationale de plantare de arbori si plante “Milioane de Oameni, Milioane de Copaci" – www.milioanedecopaci.ro, Smithfield a plantat peste 21.000 de copaci.

"Plantarile de primavara si toamna au devenit deja o traditie pentru angajatii Smithfield, pe care doresc sa ii felicit pentru implicarea voluntara in acest proiect de "inverzire" al comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Ne face placere sa putem contribui in mod sustinut la protejarea mediului inconjurator si suntem incantati sa ii avem alaturi de noi pe membrii comunitatilor locale, care ne-au insotit cu entuziasm si energie de fiecare data", a declarat Cristina Bodea, PR manager.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Programul "Milioane de oameni, milioane de copaci" initiat de Fundatia PRAIS in parteneriat cu Ministerul Mediului si al Padurilor si cu Garda Nationala de Mediu este o miscare nationala de plantari de arbori si plante, o platforma adresata tuturor companiilor, fundatiilor, institutiilor din tara care se inscriu in program cu rezultatele plantarilor anuale. Miscarea este recunoscuta oficial de UNEP (United Nations for Environment Program) fiind parte a programului “Plant for Planet".

in anul 2007, proiectul a fost nominalizat in cadrul IPRA Golden World Awards, la categoria cele mai bune programe de protectie a mediului.


Smithfield Ferme

Din 2004, cand a intrat pe piata romaneasca, Smithfield Ferme a investit in operatiunile sale din Romania peste 500 milioane USD. Astazi, in Romania compania opereaza 48 de ferme active in judetele Timis si Arad, construite in mare parte in regim green-field (peste 50.000 scroafe, 850.000 porci comerciali pe an) si doua fabrici ultramoderne de nutreturi combinate. Activand pe raza a peste 30 de comune si orase, in judetele Timis si Arad, activitatea de responsabilitate sociala a Smithfield Ferme contine si o importanta componenta financiara, contribuind anual la dezvoltarea economica a zonei, prin aportul semnificativ la bugetul acestor localitati, cu peste 5 milioane RON anual.

Smithfield Prod

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania cu o capacitate de 600 de capete pe ora, fiind situat pe locatia fostului COMTIM, in judetul Timis. Valorile Smithfield Prod sunt siguranta alimentara, responsabilitatea fata de mediul inconjurator, intelegerea specificului local si sprijinul comunitatii locale in care isi desfasoara activitatea, dezvoltarea continua a tehnologiilor folosite si crearea unui mediu de lucru placut angajatilor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016