
Pe cat de mare este oportunitatea de a demara o afacere cu flori, pe atat de atenti trebuie sa fie noii antreprenori la conditiile comerciale specifice acestei piete. Daca marketingul nu este ofensiv, veti fi la indemana angrosistilor care va vor fixa pretul si conditiile comerciale numai in favoarea lor.
Curajul de a cauta clientii interni sau externi cei mai potriviti, de a le oferi mostre si de a le propune colaborari concrete nu poate fi decat in folosul afacerii dumneavoastra. Puteti astfel sa descoperiti sansa de a va putea dezvolta afacerea bazandu-va pe o activitate planificata corespunzator.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Exportul unei parti semnificative a productiei reprezinta premisa unei afaceri puternice, rentabile si stabile. Acum, cand ne putem deplasa in Europa doar cu cartea de identitate, intreprinzatorii au sansa de a participa la targurile si evenimentele de profil, pentru a identifica potentialii clienti din orice tara a Uniunii Europene si pentru a le oferi flori si plante din cele mai pretioase soiuri, respectand conditiile si standardele specifice.
In Romania, piata florilor este dominata de angrosisti. Acestia importa florile si le distribuie detailistilor in conditii de plata credit-furnizor. Prima conditie pentru ca un producator sa-si vanda in tara productia este aceea de a intelege cum functioneaza aceasta piata, iar pentru aceasta este necesar sa fie implicat in vanzarea de flori.
Florile si plantele ornamentale in ghiveci se vand bine primavara si vara, pomii si arbustii fructiferi sau ornamentali se vand bine primavara si toamna.
Pentru amenajarea de spatii verzi, gradini, cimitire si parcuri se lucreaza de primavara pana toamna tarziu.
Copaceni, Popesti-Leordeni, Magurele, dar si Baia Mare, Arad, Codlea, RamnicuValcea sau Curtea de Arges sunt tot atatea localitati din care se pot da exemple de producatori de flori de succes.
Investitia in sere face ca productia sa fie continua pentru ca, spre exemplu, bulbii pentru zambilele care urmeaza sa fie vandute la inceputul lunii martie sunt plantati inca la inceputul lunii ianuarie.
Planificarea productiei, alegerea cu grija a furnizorilor de seminte, bulbi sau butasi sau tehnologia specifica de cultura pot constitui veritabile „retete secrete” ale fiecarui producator.

Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Votati articolul
Nota: 3 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News