Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitate pentru tinerii din mediul rural care vor sa se lanseze in afaceri

oportunitate-pentru-tinerii-din-mediul-rural-care-vor-sa-se-lanseze-in-afaceri

Acestia ar putea beneficia de un proiect de trei milioane de euro, lansat recent de Transparency International Romania, impreuna cu Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul Taranilor si Proprietarilor Romania.


O noua oportunitate pentru tinerii din mediul rural care doresc sa isi lanseze afaceri proprii este disponibila pe piata incepand de ieri, odata cu lansarea unui proiect derulat in parteneriat de Transparency International Romania, Federatia Agricultorilor Fermierul si Sindicatul Taranilor si Proprietarilor Romania, proiect ce se adreseaza tocmai acestei categorii.
 
In valoare de 3 milioane de euro, proiectul este cofinantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si este programat a se desfasura in in perioada aprilie 2014 - noiembrie 2015.
 
Incepand de luna viitoare, tinerii antreprenori isi vor putea depune proiectele de afaceri care vor intra in concursul national ,,Idei inovative antreprenoriale”. Concursul ofera premii substantiale, in valoare de 60.000 de lei pentru locul I, 40.000 de lei pentru locul II, 20.000 de lei pentru locul III si doua mentiuni a cate 10.000 de lei.
 
Castigatorii vor beneficia de sprijinul Federatiei Agricultorilor Fermierul pentru elaborarea si implementarea proiectelor si pentru identificarea surselor financiare necesare cofinantarii proiectelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Prezent la festivitatea prilejuita de lansarea oficiala a proiectului intitulat „Indrazneste! Fii antreprenor!”, Ginu Costel Toma, presedintele Federatiei Agricultorilor Fermierul, a declarat ca „ avem ambitia ca peste maxim trei ani, cinci dintre afacerile acestor tineri, cele mai importante, sa devina afaceri la cheie. Vrem sa intindem o plasa peste Romania si sa ii pescuim pe tinerii de perspectiva, sa ajutam prin cursuri de antreprenoriat”.
 
Tinerii vor fi pregatiti in special pentru vanzarea produselor, pentru accesarea de fonduri si pentru asociere, pentru tinand cont ca asocierea este viitorul in toate domeniile, dar mai ales in agricultura. In afara de cei cinci castigatori ai concursului, initiatorii proiectului  au posibilitatea sa premize  inca 10 afaceri mai mici, ferme de familie.
 
In perioada imediat urmatoare vor fi organizate conferinte in fiecare judet pentru diseminarea informatiilor legate de proiect si vor fi selectati tinerii cu potential antreprenorial din mediul rural.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016