Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Planta care te vindeca si te imbogateste
Castravetele amar se inscrie printre plantele medicinale, producand o cantitate mare de insulina. Acesta se poate planta in camp, dar si in spatii protejate, precum solariile. Este o planta viguroasa, care creste mult, astfel este necesara existenta unui sistem de sustinere.
Descopera castravetele amar, cultura super-profitabila! Fruct exotic bogat in insulina, perfect pentru diabetici. Usor de cultivat, rezistent la seceta. Venituri potentiale de 250.000 euro/hectar. Comanda ghidul Cultura castravetelui antidiabet<<
Fructele sale ovale si lungi de culoare verde, texturate, sunt la fel de crocante ca un castravete, dar extrem de amare pentru papilele gustative. Atunci cand fructele sunt coapte, acestea se rup cu un pocnet caracteristic. Acestea sunt recunoscute pentru proprietatile lor medicinale.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
valabila 48h
Castravetele amar poate fi crescut si cultivat chiar in curtea casei. Planta necesita in jur de 90 de zile de vreme calda pentru a produce o tartacuta de calitate.
Clima din Romaniei permite dezvoltarea acestei plante in conditii optime, dar se poate cultiva si in vase de 5 litri sau jardiniere. Dupa insamantare, Mormodica dezvolta frunze in aproximativ 11 zile si flori de la 40 la 50 de zile. Dupa fertilizare, fructele se vor dezvolta in aproximativ 10 zile.
Beneficiile castravetelui amar
Aceasta are rol in conservarea celulelor β pancreatice si a functiilor acestora. Datele obtinute din studiile clinice atesta ca aportul suplimentar de castravete amar poate duce la micsorarea unor parametri principali, cum ar fi HbA1c si glicemia si, prin urmare, reduce cu pana la 42% riscul de a dezvolta sechele in aceasta populatie de pacienti.
Concluzia: Acest produs pe baza de plante are potentialul de a fi utilizat pentru reducerea hiperglicemiei postprandiale.
Excesul de tesut adipos, in special in jurul abdomenului, determina celulele organismului sa devina rezistente la insulina proprie si conduce la hiperglicemie. De aceea, multi diabetici supraponderali pot imbunatati glicemia scazand in greutate prin alimentatia corecta si exercitii fizice regulate.
O alta cale pentru diabetici de a pierde in greutate este utilizarea de suplimente pe baza de plante, cum ar fi Momordica Charantia. Extractele Momordica Charantia inhiba dezvoltarea a numeroase bacterii gram-negative si grampozitive, inclusiv E. coli, Salmonella, Shigella, Staphylococcus, Pseudomonas, Streptobacillus, Streptococcus, Helicobacter pylori, si organisme parazitare E. histolytica si Plasmodium falciparum.
Diabetul reprezinta in sine un risc major de morbiditate si mortalitate cardiovasculara. Acest risc este considerabil crescut de co-existenta hipertensiunii arteriale.
Descopera castravetele amar, cultura super-profitabila! Fruct exotic bogat in insulina, perfect pentru diabetici. Usor de cultivat, rezistent la seceta. Venituri potentiale de 250.000 euro/hectar. Comanda ghidul Cultura castravetelui antidiabet<<
Cei doi autori care formeaza in prezent echipa din spatele acestui website va aduc zilnic cele mai relevante informatii si va mentin conectati la ceea ce conteaza cu adevarat. De la stiri generaliste pana la informatii de nisa, suntem aici pentru a va furniza doar ceea ce conteaza.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturiUltima ora
- » Maximizarea randamentului culturilor de cereale: 4 investitii inteligente pentru micii fermieri
- » AFIR: Fermierii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi importante
- » Afaceri culinare. Retete din carne de melc
- » 3 modalitati eficiente de finantare a producatorilor din agricultura
- » Ciuperci mici si ciuperci mari: pricipalele culturi