Autor: AgroRomania.ro
Publicat in: Planuri de afaceri

Un antrepenor din Timisoara investeste in jur de 10 milioane de lei pentru a dezvolta o retea de fermieri crescatori de pasari in sistem neindustrial.
Antreprenorul Horia Cardos a devenit cunoscut in randul fermierilor dupa ce a dezvoltat afacerea Agroland, cea mai mare retea de magazine pentru micii fermieri.
Acum, acesta are o alta idee de afacere intentionand sa investeasca in jur de 10 milioane de lei pentru a dezvolta o retea de fermieri crescatori de pasari in sistem neindustrial. Cardos este astfel singurul antreprenor care face trecerea din partea de distributie si comert catre productia agricola.
Proiectul pilot va fi demarat pe data de 1 decembrie intr-o ferma din Caras-Severin, fiind o incercare de a replica modelul puilor crescuti la curte, care vor fi vanduti sub marca Puiul Rustic, dar cu reguli stricte si in numar mai mare.
Pentru acest tip de pui, durata de crestere este de minimum 63 de zile, spre deosebire de puii industriali, care cresc in jumatate din acest interval, adica in32-33 de zile.
In plus, si spatiile necesare sunt mai largi decat in cazul marilor producatori. In crescatoriile pe care le va intemeia Agroland densitatea puilor va fi mai mica, mai precis 11 pui pe metrul patrat, fata de 16-22 de pui pe metrul patrat in cazul pasarilor crescute industrial.
In cazul acestor mici crescatorii pasarile sunt scoase in exteriorul adapostului, pe un teren care trebuie sa fie de cateva ori mai mare decat spatiul interior, astfel incat sa fie cate un metru patrat pentru fiecare pasare.
Acum, acesta are o alta idee de afacere intentionand sa investeasca in jur de 10 milioane de lei pentru a dezvolta o retea de fermieri crescatori de pasari in sistem neindustrial. Cardos este astfel singurul antreprenor care face trecerea din partea de distributie si comert catre productia agricola.
Proiectul pilot va fi demarat pe data de 1 decembrie intr-o ferma din Caras-Severin, fiind o incercare de a replica modelul puilor crescuti la curte, care vor fi vanduti sub marca Puiul Rustic, dar cu reguli stricte si in numar mai mare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Pentru acest tip de pui, durata de crestere este de minimum 63 de zile, spre deosebire de puii industriali, care cresc in jumatate din acest interval, adica in32-33 de zile.
In plus, si spatiile necesare sunt mai largi decat in cazul marilor producatori. In crescatoriile pe care le va intemeia Agroland densitatea puilor va fi mai mica, mai precis 11 pui pe metrul patrat, fata de 16-22 de pui pe metrul patrat in cazul pasarilor crescute industrial.
In cazul acestor mici crescatorii pasarile sunt scoase in exteriorul adapostului, pe un teren care trebuie sa fie de cateva ori mai mare decat spatiul interior, astfel incat sa fie cate un metru patrat pentru fiecare pasare.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News