Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Transportul melcilor in ferma

transportul-melcilor-in-ferma

Inainte de a taia panglica inaugurala a fermei, trebuie sa mai aflati cateva lucruri importante despre transportul melcilor eclozati in ferma propriu-zisa.


Aceasta activitate, desi simpla la prima vedere, poate avea un impact deosebit asupra mortalitatii in ferma dumneavoastra. Mai bine zis, daca nu stiti cum trebuie transportati meldii in conditii optime, riscati sa pierdeti tot la finalul unui proces atat de lung si complex cum este inmultirea melcilor. De aceea, este bine sa cititi cu atentie si urmatoarele informatii. 
 
Melcii proaspat iesiti din cuib se vor lasa cateva zile in habitatul in care au eclozat. Dupa aceasta perioada, e bine ca ei sa fie transportati in ferma, iar spatiul pe care l-au ocupat in pepiniera sa fie pregatit pentru, eventual, o alta serie.
 
Micii melci sunt foarte fragili si extrem de usor puteti sa le produceti leziuni mortale. Transferul din pepiniera in ferma se va realiza cu foarte mare atentie, pentru a se evita cresterea ratei mortalitatii prin aceasta operatiune.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h
Mutarea se va efectua, cel mai bine, cu ajutorul unor containere realizate in special din lemn (che restea). Cheresteaua are marele avantaj de a permite schimburile de gaze, aspect, asa cum am vazut deosebit de important in cresterea melcilor. De asemenea, trebuie sa aveti in vedere realizarea de containere usor de manevrat, dar suficient de spatioase pentru a transporta in securitate deplina puii de mele.
 
Transportul micilor melci se va realiza rapid, pentru a nu creste nivelul de stres al acestora. De asemenea, dupa transport, containerele nu se vor varsa, pur si simplu, in crescatone, ci se vor lasa cu capacele descoperite, astfel incat melcii sa iasa singuri in noul lor habitat Dupa cateva zile, se va con trola containerul si vor fi depusi cu grija pe sol melcii care, eventual au ramas in acesta. Cu aceasta operatiune ati incheiat, practic, complexul proces de inmultire a melcilor, practic, motorul afaceri dumneavoastra

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special Gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024
Adauga mai jos adresa ta de email si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016