Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul moldovean al agriculturii infirmă că Rusia ar fi impus un embargo vinurilor din Republica Moldova

Ministrul moldovean al agriculturii, Valeriu Cosarciuc, a infirmat joi că Rusia ar fi impus un embargou pe importul de vinuri şi coniac din Republica Moldova, relatează Europa Liberă citată de NewsIn.
Ministrul a declarat că a contactat încă de miercuri seară ambasada Republicii Moldova la Moscova, care nu avea nici o informaţie privind un posibil embargo. Mai mult, la Moscova se află până vineri o echipă de experţi moldoveni care negociază cu autorităţile sanitare ruse. Cosarciuc a mai declarat că în acest moment camioanele cu vinuri trec normal graniţa, în Rusia.

Agenţia Reuters a relatat miercuri seara că a intrat în posesia unui ordin distribuit de serviciul federal vamal rus tuturor punctelor de control vamal, în care se spune că nu au voie sa accepte "vinuri, material vinicol şi coniacuri produse în Republica Moldova".

De asemenea, autorităţile ruse au precizat că sunt interzise importurile de apă minerală şi vinuri din Georgia, precum şi de "carne de pasăre de origine SUA, la prelucrarea căreia au fost folosite soluţii de cloruri".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit Infotag, scrisoarea ar fi fost semnată de Ghennadi Onişcenko, şeful serviciilor sanitare ruse, şi expediată Serviciului Vamal Federal încă din 30 iulie.

La începutul săptămânii, ministrul moldovean al agriculturii şi industriei alimentare, Valeriu Cosarciuc anunţa că o delegaţie a R. Moldova se va deplasa la Moscova pentru negocieri cu şeful Rospotrebnadzor, Ghennadi Onişcenko.

Onişcenko a ameninţat la 17 iulie că Rusia va introduce un embargo total pentru vinurile moldoveneşti, dacă în două săptămâni nu vor fi întreprinse măsuri urgente pentru îmbunătăţirea calităţii acestora. La 28 iulie, Rusia a iniţiat procedura de returnare a celor aproximativ un milion de litri de vin moldovenesc, pe motiv că în conţinutul acestora a fost depistat un nivel înalt de dibutilftalat, o substanţă toxică.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016