Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

120 de mureseni vor munci in agricultura in Danemarca


120 de mureşeni s-au înscris pentru locurile de muncă oferite în agricultură de mai mulţi angajatori din Danemarca. Mureşenii îşi pot depune CV-uri online până pe 17 martie, pentru a fi contactaţi de angajatori danezi în domeniul agriculturii.

Un grup de angajatori oferă locuri de muncă în Danemarca pentru 500 de oameni pentru a recolta căpşuni, mazăre, zmeură, ceapă şi dovlecei. Deşi condiţiile de muncă vor fi grele, 120 de mureşeni s-au interesat deja de ofertă şi au aplicat pentru aceasta.
„Cei 120 de mureşeni şi-au depus CV-ul online, iar după ce angajatorul va vedea toate CV-urile trimise, va alege persoanele ce vor primi invitaţia de a participa la selecţia de la Slatina şi Slobozia din 25, respectiv 27 martie”, a precizat Ionela Moldovan, purtător de cuvânt al AJOFM Mureş.

Aplicanţii trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, cunoştinţe de limba engleză la nivel mediu, să fie motivaţi pentru munca fizică grea şi să aibă experienţă în munca fizică manuală. Printre cei 120 de mureşeni interesaţi de ofertă se numără şi Sandor Echard, de 32 de ani. „Vreau să plec în străinătate pentru că aici în România nu am nici un viitor. Am doar opt clase de şcoală şi n-am nicio pregătire într-un loc de muncă”, spune Sandor Echard.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Mureşenii care vor pleca în Danemarca şi care vor să facă economie la banii de cazare, pot locui în propriul cort, deşi în Danemarca verile sunt răcoroase, cu temperaturi medii de 16 grade Celsius şi vânt puternic. Cei care doresc totuşi să aibă un acoperiş solid deasupra capului, pot opta pentru rulotele cu două camere, toaletă şi duş oferite de angajatori contra cost.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016