Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

150 de gonaci şi 50 de vânători au participat la Balc la prima goană a partidei organizate de Ţiriac


Prima goană a vânătorii organizate anual de omul de afaceri Ion Ţiriac pe domeniul de la Balc, din judeţul Bihor, s-a încheiat, sâmbătă după prânz, următoarea fiind programată pentru după-amiază, transmite NewsIn.
Înainte cu două ore de debutul propriu-zis al partidei de vânătoare, pe domeniul de la Balc s-au adunat aproximativ 150 de gonaci şi 50 de vânători, toţi localnici foarte bine instruiţi pentru a nu dezvălui nimic din ceea ce se petrece dincolo de porţile închise ale domeniului Wild Boar, deţinut de magnatul Ion Ţiriac. În jurul orei 8:00 au început să-şi facă apariţia şi primii invitaţi, îmbarcaţi în maşini de teren cu geamuri fumurii.

Printre participanţii la vânătoare se numără şi prinţul Dimitrie Sturdza, de altfel şi singurul care a făcut declaraţii reprezentanţilor presei adunaţi în faţa porţii domeniului de la Balc. „E cea mai bună vânătoare organizată în Europa, într-un ţarc. Ca şi în ceilalţi ani şi în acest an va fi foarte bine. Sunt aici oameni foarte bine văzuţi în toată Europa, care au venit la Balc să se întâlnească. Vă daţi seama că este este un foarte bun PR făcut de domnul Ţiriac, chiar dacă e făcut la vânătoare şi ştiu că nu vă place ” a declarat prinţul Dimitrei Sturdza.

Prima partidă de vânătoare a început sâmbătă dimineaţă şi s-a încheiat după prânz, iar după după-amiaza vânătorii vor mai lua parte la încă o goană. Ultima parte a vânătorii este programată pentru duminică dimineaţă, după care invitaţii vor părăsi domeniul de la Balc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Participanţii la partida de vânătoare au ajuns la Balc încă de vineri, majoritatea dintre aceştia preferând să aterizeze pe aeroportul din Debrecen, Ungaria. Aceştia s-au delectat cu produse tradiţionale româneşti, iar pe durat şederii pe domeniul lui ion Ţiriac vor avea parte de un recital susţinut de Gheorghe Zamfir, precum şi de interpreţi de muzică lăutărească.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016