Tîrgu-Mureş-ul a devenit, cel puţin pentru un week-end, capitala europeană a gastronomiei. Specialităţi culinare, care mai de care, au fost prezentate specialiştilor, dar şi gurmanzilor amatori. Nu mai puţin de 75 de expozanţi, din opt ţări, precum România, Ungaria, America, Olanda, Spania, sau Italia, au fost prezenţi la Hotel President, cu produse deosebite, accesorii, utilaje, materii prime şi decoraţiuni. Domeniile de interes au fost din cele mai variate: morărit, panificaţie şi cofetărie.
Várodi Erdős Ildikó, organizator, a spus că „întrucât avem două reviste de specialitate, Brutarul şi Gastromedia, ideea vine de acolo, de 10 ani facem aceste reviste, lucrăm cu specialişti şi pentru specialişti, umblăm peste tot în lume la expoziţii internaţionale şi suntem în relaţii de colaborare cu firme naţionale şi internaţionale.”
Sorin Suciu, sales manager, a explicat că „suntem reprezentanţii produselor Eco din Europa de Est (…) Sunt substanţe biodegradabile 100% şi numai din extracte de plante naturale.”
Citeste mai mult in 24 Ore Muresene.
Várodi Erdős Ildikó, organizator, a spus că „întrucât avem două reviste de specialitate, Brutarul şi Gastromedia, ideea vine de acolo, de 10 ani facem aceste reviste, lucrăm cu specialişti şi pentru specialişti, umblăm peste tot în lume la expoziţii internaţionale şi suntem în relaţii de colaborare cu firme naţionale şi internaţionale.”
Sorin Suciu, sales manager, a explicat că „suntem reprezentanţii produselor Eco din Europa de Est (…) Sunt substanţe biodegradabile 100% şi numai din extracte de plante naturale.”
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in 24 Ore Muresene.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News