Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

30 aprilie, termenul limita pentru depunerea cererilor de acordare a subventiilor la motorina pe primul trimestru

30-aprilie-termenul-limita-pentru-depunerea-cererilor-de-acordare-a-subventiilor-la-motorina-pe-primul-trimestru

Anuntul a fost facut in cursul zilei de azi de catre Agentia de Plati si Interventie in Agricultura, care ii asteapta pe fermieri cu cererile aferente, pana in ultima zi a lunii in curs.


Potentialii beneficiari ai subventiilor pentru motorina acordate de APIA pentru primul trimestru al anului in curs mai au la dispozitie trei saptamani, incepand de azi, pentru a-si depune cerereile in acest sens, termenul limita anuntat de agentie fiind data de 30 aprilie.
 
Fermierii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare, trebuie sa depuna, pe langa cerereile trimestriale, si o situatie centralizata referitoare la cantitatile de motorina achizitionate in trimestrul respectiv, precum si celelalte ducumente prevazute in ordinul Ministerului Agriculturii, emis in acest sens. Totodata, beneficiarii trebuie sa isi exprime in scris optiunea pentru modalitatea de achizitionare a motorinei, aceasta putand fi facuta integral sau in mai multe transe.
 
Subventia de la stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei rezultate dintre acciza standard si cea redusa, care este stabilita la 21 de euro pentru 1.000 de litri de combustibil, pentru motorina utilizata in timplul lucrarilor agricole mecanizate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Cantitatile de combustibil pentru care se acorda subventii sunt stabilite prin ordin al ministrului Agriculturii si cu avizul Ministerului Finantelor Publice, cuantumul ajutoarelor acordate trebuind sa se incadreze in prevederile bugetare aprobate in acest sens.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016