Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

57 de unitati de morarit si panificatie inchise in 2013 in urma controalelor autoritatilor

57-de-unitati-de-morarit-si-panificatie-inchise-in-2013-in-urma-controalelor-autoritatilor

Politia Romana continua si in 2014 activitatile de verificare a operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie, precizeazz Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) intr-un comunicat citat de Agerpres.


Urmare a rezultatelor obtinute in cursul anului 2013, seful Politiei Romane a dispus continuarea controalele pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor ce se comit in domeniul producerii, prelucrarii, depozitarii si comercializarii produselor cerealiere si de panificatie.

Astfel, a fost semnat un nou plan de actiune, in colaborare cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale — Directia Generala de Politici Agricole si Strategii.

In cadrul activitatilor demarate, politisti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publica, politie rutiera si politie transporturi ale Inspectoratelor de Politie Judetene, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si Sectiilor Regionale de Politie Transporturi efectueaza controale de la producatori pana la cei care vand produsul finit catre populatie, fiind vizate inclusiv zonele in care se exporta cereale.

Intr-o serie de activitati vor fi angrenati si reprezentanti ai organismelor de inspectie si control din cadrul M.A.D.R., A.N.A.F. si I.S.C.T.R..

La inceputul lunii septembrie 2013, din dispozitia sefului Politiei Romane, chestor-sef Petre Toba, au fost demarate, in toata tara, controale pentru combaterea evaziunii in domeniul operatiunilor cu produse cerealiere si de panificatie.

Pana la sfarsitul anului 2013, au fost efectuate aproximativ 158.000 de controale, dintre care 36.088 la societati comerciale, 21.105 la persoane fizice si 100.526 de mijloace de transport. Astfel, au fost depistate aproape 2.000 de infractiuni si au fost aplicate peste 63.500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 27.300.000 de lei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In cadrul dosarelor penale si urmare a contraventiilor aplicate au fost indisponibilizate/confiscate bunuri in valoare de 30.925.502 lei si au fost luate masuri de siguranta cu privire la 115 mijloace de transport, in valoare de 3.393.234 de lei.

Totodata, in urma neregulilor constatate a fost suspendata/oprita activitatea la 57 de unitati de morarit si panificatie.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016