Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

800 de lei, subvenţia pe tona de legume şi plante medicinale

Ministerul Agriculturii va acorda anul acesta, prin intermediul agenţiilor judeţene de plăţi, o subvenţie cuprinsă între 600 şi 800 de lei pe tona de plante medicinale şi aromatice, legume şi fructe şi de 500 de lei pe hectarul de viţă de vie, scrie Evenimentul Zilei.

Astfel, Agenţai de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) a mai repartizat Centrelor Judeţene suma de 1.062.210 lei numai pentru producţia de plante medicinale şi aromatice destinată comercializării. Alte aproximativ 19,7 milioane lei vor fi alocate sectorului vegetal, din care 14,1 milioane de lei reprezintă fonduri destinate sectorului legume-fructe.


Ciuperci şi legume
de seră

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


De un sprijin de 600 de lei pe tonă beneficiază agricultorii pentru legumele produse
în sere, în timp ce crescătorii de ciuperci, în spaţii climatizate primesc 800 de lei pe tonă.

Potrivit comunicatului de presă trimis de APIA, ajutorul financiar se mai acordă şi pentru susţinerea energiei termice şi electrice pentru culturile realizate în sere şi solarii încălzite.

Alte aproximativ 4,5 milioane de lei reprezintă fonduri pentru sectorul viticol.

Sprijinul financiar se acordă pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare în plantaţiile viticole pe rod şi tinere cu soiuri nobile pentru strugurii de masă şi vin, inclusiv pentru vinuri cu denumire de origine controlată.

Cuantumul sprijinului financiar este de 500 de lei pentru un hectar.

Tot pentru sectorul viticol, APIA acordă sprijin financiar pentru certificarea cantităţilor de vin cu denumire de origine controlată şi pentru achiziţionarea însemnelor de certificare a acestei categorii de calitate. Cuantumul sprijinului financiar este de 12 lei/hectolitru.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016