Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

În perioada următoare vor fi lansate primele proiecte pentru formarea profesională şi servicii de consultanţă pentru agricultură


În cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală vor fi lansate în perioada următoare mai multe măsuri care vor veni în sprijinul celor care acţionează în sectorul agricol şi forestier, informează un comunicat de presă al Executivului. Guvernul a discutat în şedinţa de astăzi o Informare prezentată de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.
Aceste măsuri se alătură celor lansate deja în cadrul Axei 1 a PNDR "Creşterea competitivităţii sectoarelor agricol şi forestier", care are ca obiective îmbunătăţirea eficienţei sectoarelor agricol şi forestier şi pregătirea acestora pentru a face faţă concurenţei specifice unui mediu comercial comunitar deschis.

Măsura 112 "Instalarea tinerilor fermieri" are ca obiective principale creşterea veniturilor exploataţiilor conduse de tinerii fermieri şi sprijinirea acestora în realizarea de investiţii în agricultură. Tinerii fermieri vor putea beneficia de un sprijin de instalare a cărui valoare variază între 10.000 - 25.000 euro/exploataţie. Depunerea proiectelor se face la Oficiile Judeţene de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.

Măsura 141 "Sprijinirea fermelor de semi-subzistenţă" are ca obiectiv general creşterea competitivităţii exploataţiilor agricole aflate în curs de restructurare. Aceste măsuri vor avea un puternic impact economic şi social, pentru că vor genera creşterea veniturilor şi a producţiilor agricole obţinute. Sprijinul public nerambursabil acordat este de 1.500 euro/an/fermă de semi-subzistenţă, pentru o perioadă de 5 ani.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

În perioada următoare vor fi lansate şi primele proiecte pentru formarea profesională, servicii de consultanţă pentru agricultură, pentru construcţia de parteneriate public-privat şi proiecte de asistenţă tehnică, toate având ca scop sprijinirea implementării PNDR.

Bugetul total estimativ pentru proiectele destinate formării profesionale, informării şi difuzării de cunoştinţe este de 4,226 milioane euro; astfel, se urmăreşte pregătirea profesională a fermierilor în domenii precum producţia de carne, lapte, managementul fermei, înfiinţarea grupurilor de producători. Proiectele de asistenţă tehnică beneficiază de o sumă ce depăşeşte 31 milioane euro şi urmăresc sprijinirea autorităţilor implicate în implementarea, monitorizarea şi controlul implementării PNDR.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016