Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

În unele zone din apropierea Capitalei, preţurile terenurilor au scăzut cu peste 50%


Agenţii imobiliari consideră că piaţa terenurilor nu va ajunge în situaţia în care se află piaţa locuinţelor, în sensul că nu se va constata un blocaj, deoarece cumpărătorii de astfel de proprietăţi apelează într-o proporţie mai mică la credite ipotecare. Criza prin care trece piaţa imobiliară a făcut însă ca şi pe acest segment, cel al terenurilor, numărul tranzacţiilor să scadă, mai ales că numărul investitorilor din străinătate este mult mai mic. Analiştii se aşteaptă însă ca piaţa terenurilor să nu mai scadă foarte mult. Evoluţia preţurilor acestora va depinde însă de poziţia terenurilor şi utilităţile oferite.
Preţurile au scăzut chiar şi în zona de nord a Capitalei, unde până în urmă cu câteva de luni nu-şi putea permite oricine să cumpere terenuri.

Astfel, în urmă cu un an, în Otopeni, pentru un metru pătrat de teren se cereau 100-170 de euro, în vreme ce acum se găsesc terenuri şi cu 70 euro/mp. În Corbeanca, preţurile terenurilor erau cuprinse între 80 şi 100 de euro, în vreme ce în prezent se găsesc terenuri la 65-70 de euro/mp. În Pipera, unde se ajungea la 300-1.500 de euro/mp de teren, în prezent se pot achiziţiona suprafeţe cu 250-600 de euro/mp. Acelaşi trend în evoluţia pieţei se constată şi în alte zone ale Bucureştiului. Astfel, în sud, în comuna Berceni, se pot găsi parcele de 500-1.000 de metri pătraţi la preţuri de 40-50 de euro/mp, în vreme ce în urmă cu un an preţurile erau de 80-110 euro/mp. În localitatea 1 Decembrie, terenurile se vindeau cu 30-40 de euro/mp, în vreme ce în prezent se cer 20 de euro/mp.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Cotidianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016