Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A 4-a editie a expozitiei in camp AgriPlanta – RomAgroTec 2014 isi va deschide portile in 2 saptamani

a-4-a-editie-a-expozitiei-in-camp-agriplanta-romagrotec-2014-isi-va-deschide-portile-in-2-saptamani

In data de 5 iunie 2014 se va deschide cea de-a 4-a editie a expozitiei in camp AgriPlanta – RomAgroTec 2014, expozitie organizata langa localitatea Fundulea in judetul Calarasi. Expozitia va ramane deschisa pana duminica, 8 iunie 2014, programul de vizitare fiind zilnic de joi pana duminica, intre orele 09:00 – 18:00


In data de 5 iunie 2014 se va deschide cea de-a 4-a editie a expozitiei in camp AgriPlanta – RomAgroTec 2014, expozitie organizata langa localitatea Fundulea in judetul Calarasi. Expozitia va ramane deschisa pana duminica, 8 iunie 2014, programul de vizitare fiind zilnic de joi pana duminica, intre orele 09:00 – 18:00.
 
Concept expozitional integrat, unic in Romania, expozitia reuneste cu succes peste 170 de firme expozante - producatori, importatori si distribuitori de seminte, fertilizanti si produse pentru protectia plantelor, furnizori de masini si utilaje agricole, sisteme de irigatii, sere, sisteme de uscare si depozitare, echipamente si tehnologii pentru energii regenerabile, institutii financiare, companii de asigurari si consultanta, institute de cercetare, asociatii si universitati de profil, institutii de presa de specialitate etc.
 
Dezvoltata ca platforma de comunicare si networking pentru profesionistii din agricultura si oferind oportunitati pentru parteneriate durabile, expozitia AgriPlanta – RomAgroTec 2014 se desfasoara pe o suprafata de 30 de hectare teren arabil, fiind structurata pe mai multe zone:
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
•    Zona de expunere in aer liber
 
•    Zona de demonstratii cu masini agricole
 
•    Zona de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole
 
Zonele de demonstratii la AgriPlanta – RomAgroTec 2014 includ:
 
Zona 1: Demonstraţii: “Tehnici moderne pentru protecţia plantelor”
5-8 iunie 2014, ora 10:00 & ora 16:00
Maşini de erbicidat testate in condiţii de camp “Bumpy Road” (simulare teren accidentat). Presupune prezentarea masinilor in lucru si trecerea lor pe un sector de drum cu denivelari. Se urmareste in principal stabilitatea rampelor in plan vertical si orizontal pentru a obţine o distributie uniforma a substantelor fitosanitare.
 
Zona 2: Demonstratii “Lucrarile solului si semanat”
5-8 iunie 2014, ora 13:00
Maşini pentru tehnologii conventionale, minim de lucrari si semanat direct. In zona de demonstratii pentru lucrarile solului sunt prezentate in lucru masini pentru dezmiristit, pregatirea patului germinativ si semanat, intr-o insiruire tehnologica corecta, fiind evidentiate elementele de calitate si de productivitate specifice lucrarilor efectuate.
 
Zona 3:  “Tractor si Tractorist”
5-8 iunie 2014, 10:00 - 18:00
Zona in care fermierii isi pot arata abilitatile in manevrarea tractoarelor, conducandu-le printre jaloane sau mentinandu-le in balans pe rampe special amenajate.
 
Zona de Demonstratii: “ENERGIE REGENERABILA”
5-8 iunie 2014, ora 11:30
„Biomasa: sursa de energie a viitorului.
Vino si descopera cum poti valorifica produsele secundare din productia agricola. Prezentare flux tehnologic si demonstratii cu instalatie mobila de producere a peletilor din paie”.
 
Cele 24 de loturi demonstrative din incinta AgriPlanta – RomAgroTec 2014 sunt cultivate cu rapita, porumb, floarea soarelui, grau, orz, orzoaica, plante furajere, mazare, gazon etc, reflectand solutii de genetica, nutritie si protectia plantelor, oferite de firmele expozante.
 
AgriPlanta – RomAgroTec 2013 – in cifre:
- 10.450    de    vizitatori    (fermieri,    specialişti, autoritaţi) din Romania si strainatate, in creştere cu 54% faţa de ediţia din 2013;
- 150  de  expozanţi  şi  coexpozanţi  reprezentind marci internationale, in creştere cu 16% faţa de ediţia din 2013;
-    24   loturi   demonstrative   pentru   principalele
culturi agricole;
- 250 de fermieri participanţi la demonstraţiile cu tractoare performante, din zona “Tractor şi tractorist”;
- 37 maşini inscrise la demonstraţiile comentate cu maşini agricole (protecţia plantelor, lucrarile solului şi semanat).
 
Cu o structura unica in Romania ca diversitate si dinamism, AgriPlanta – RomAgroTec este organizata de compania romano-germana DLG InterMarketing, parte a Societatii Germane pentru Agricultura (DLG e.V.) – asociatie profesionala infiintata in 1885, avand ca membri 24.000 de fermieri si specialisti in agricultura si industria alimentara.
 
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016