Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost redeschisa Piata Progresul, cea mai mare piata agroalimentara din sectorul 4

a-fost-redeschisa-piata-progresul-cea-mai-mare-piata-agroalimentara-din-sectorul-4

In suprafata de 17.710 mp, Piata Progresul este cea mai mare piata aflata in administrarea unui Consiliu Local de pe raza Capitalei, fiind, de asemenea, una moderna si utilata la standardele europene ce impun practicarea unui comert civilizat. Lucrarile au fost finalizate saptamana trecuta iar bucurestenii pot sa achizitioneze legume si fructe de la producatori, dar si alimente precum carnea si produsele lactate.


In prezent, se mai lucreaza la finalizarea accesului in/dinspre parcarea supraterana a pietei, actiuni care nu afecteaza desfasurarea activitatii comerciantilor, acestia avand si posibilitatea de a se aproviziona cu marfuri folosind accesul lateral in cladire.

"Aceasta piata va fi o piata moderna in care se vor putea organiza si alte activitati. Vom inchiria o zona din parcarea supraterana pentru diverse targuri, lansari de carte sau produse, pentru ca orice spatiu sa poata aduce bani la buget. Ineditul acestei piete este sistemul audio video: avem 17 plasme instalate pe cele doua etaje in care se vor difuza materiale informative legate de deciziile Consiliului local, orice sedinta se va difuza in timp real, astfel incat cetatenii sa vada ce au votat, pe cine au votat si cine le reprezinta interesele", a declarat cristian Popescu, primarul sectorului 4.

Valoarea totala a investitiei este de 36.829.667, 95 lei, aceasta fiind realizata prin intermediul unui credit bancar, a carui rambursare nu va greva Bugetul Local al Sectorului 4. Astfel, suma va fi returnata de Directia de Administrare a Pietelor Sector 4, din incasarile obtinute prin desfasurarea activitatilor specifice.

Cladirea are un regim de inaltime de P+1+Parcare supraterana, ce are o capacitate de 250 de locuri. Complexul Comercial a fost structurat astfel: la parter, pe langa zona de tarabe si halele specifice, regasim magazine alimentare si restaurante de tip fast-food, in timp ce etajul este destinat vanzarii produselor alimentare si nealimentare. Tot la etaj va fi amenajata si o zona de relaxare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Piata dispune de 4 hale, special amenajate pentru comercializarea unor produse precum carne, lactate si branzeturi, peste, oua, cat si de o zona cu 380 de tarabe pentru fructe si legume.

Odata cu inaugurarea acestei noi piete a fost implementat un nou sistem de incasare a chiriilor pentru spatiile comerciale. Astfel, pentru inchirierea unui spatiu se va depune o garantie insumand chiria aferenta pentru 3 luni de zile. in situatia in care nu va fi achitata in timp chiria lunara, beneficiarul va pierde atat dreptul de folosinta asupra spatiului castigat prin licitatie, cat si garantia.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016