Piaţa Oneşti a obţinut primul certificat de funcţionare pentru sectorul de sacrificare a mieilor din judeţul Bacău. De ieri, sectorul este şi aşteaptă crescătorii de miei şi iezi, dar şi cumpărătorii, pentru că sărbătorile pascale bat la uşă, scrie Ziarul de Bacău.
„Sectorul de sacrificare este dotat cu instalaţii de apă caldă şi rece, amenajat cu gresie şi faianţă, dotat şi cu un compresor de aer şi cu iluminat non-stop. Marfa poate fi manevrată pe mese din inox, iar sectorul dispune şi de un sistem de canalizare pentru apele reziduale. De asemenea, punctul de sacrificare are asistenţă sanitară veterinară, iar vânzătorii au la dispoziţie halate, bonete şi cizme de cauciuc”, au spus reprezentanţii pieţei pentru Evenimentul.
„Sectorul de sacrificare este dotat cu instalaţii de apă caldă şi rece, amenajat cu gresie şi faianţă, dotat şi cu un compresor de aer şi cu iluminat non-stop. Marfa poate fi manevrată pe mese din inox, iar sectorul dispune şi de un sistem de canalizare pentru apele reziduale. De asemenea, punctul de sacrificare are asistenţă sanitară veterinară, iar vânzătorii au la dispoziţie halate, bonete şi cizme de cauciuc”, au spus reprezentanţii pieţei pentru Evenimentul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News