Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A murit interpretul de muzica populara Ion Dolanescu


Celebrul interpret de muzica populara, Ion Dolanescu, a incetat din viata astazi la ora 16.00, la varsta de 65 de ani.

Familia acestuia a solicitat interventia unui echipaj medical, dar, desi medicii au incercat sa-l resusciteze, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata. Ion Dolanescu suferea de mai multe afectiuni cardiace.


Ion Dolanescu s-a nascut la 25 ianuarie 1944, in localitatea Persinari din judetul Dambovita. A fost un interpret cu o discografie bogata (peste 50 de albume), cu numeroase inregistrari la radio si televiziune si cu o bogata activitate concertistica. El a primit Discul de aur 1970/1996 pentru intreaga activitate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Regretatul interpret este cunoscut si pentru duetele realizate impreuna cu sotia sa Maria Ciobanu, si cu fiul lor, Ionut Dolanescu.

In 1966 a absolvit Liceul Ienachita Vacarescu din Targoviste si a urmat cursurile Scolii Populare de Arta.

Primele cantece pe care le-a inregistrat la radio sunt "Mai Lenuta treci-i dealul" si "De-ar fi mandra fata buna". A inregistrat peste 50 de albume, dintre care "M-am nascut in Carpati", "Cantece si balade din tara novicilor", "Romante si cantece de petrecere" si "Haulite".

In colaborare cu Maria Ciobanu, inregistreaza albumul de muzica usoara "Astazi e ziua ta". De asemenea, a colaborat cu Maria Tanase, Maria Ciobanu, Ionela Prodan si Elena Merisoreanu.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016