Evenimentul are loc în perioada 26-28 martie la Ciocăneşti unde meşterii populari din toată ţara îşi vor prezenta creaţiile în cadrul festivalului. Festivalul Ouălelor Încondeiate de la Ciocăneşti a ajuns la cea de-a şaptea ediţie. Sucevenii care doresc să viziteze standurile meşterilor populari veniţi din toată ţară, au ocazia să meargă în perioada 26-28 martie la Ciocăneşti.
La acest eveniment participă artişti încondeietori de ouă din toată ţara, precum şi interpreţi la instrumente muzicale vechi: trâmbiţă, bucium, tulnic şi corn, sub genericul „Chemarea străbunilor”. În cea de-a doua zi a festivalului organizat de Primăria Ciocăneşti, Asociaţia Încondeietorilor de Ouă „Oul de Aur”, A.N.T.R.E.C. Bucovina, Ministerul Culturii şi Patrimoniul Naţional şi Consiliul Judeţean Suceava, va fi organizată parada portului popular tradiţional.
Citeste mai mult in Adevarul.
La acest eveniment participă artişti încondeietori de ouă din toată ţara, precum şi interpreţi la instrumente muzicale vechi: trâmbiţă, bucium, tulnic şi corn, sub genericul „Chemarea străbunilor”. În cea de-a doua zi a festivalului organizat de Primăria Ciocăneşti, Asociaţia Încondeietorilor de Ouă „Oul de Aur”, A.N.T.R.E.C. Bucovina, Ministerul Culturii şi Patrimoniul Naţional şi Consiliul Judeţean Suceava, va fi organizată parada portului popular tradiţional.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News