Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A sasea editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti 7-10 mai 2009


Patronatul National al Viei si Vinului (P.N.N.V.), Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (A.D.A.R.) si Oficiul National al Viei si Vinului (O.N.V.V.) organizeaza a VI-a editie a Concursului International de Vinuri Bucuresti ce va avea loc in perioada 7 – 10 mai 2009 la Academia Romana din Bucuresti.
Concursul International de Vinuri Bucuresti 2009 se va desfasura, ca si editiile precedente, sub patronajul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), fiind unul dintre cele aproximativ 20 de concursuri recunoscute de prestigioasa autoritate.

Ajuns la cea de-a VI-a editie, Concursul International de Vinuri de la Bucuresti reprezinta cel mai important punct de referinta pentru vinul romanesc in competitia cu cel international. Datorita dezvoltarii, de la o editie la alta, a Concursului avem certitudinea ca acest eveniment deosebit de important pentru Romania vitivinicola marcheaza tara noastra ca reper pe harta mondiala a vinului. Dorinta noastra este ca prin Concursul International de Vinuri sa redefinim traditia romaneasca in producerea vinurilor de calitate, sa prezentam vinul si piata vinului romanesc in lume.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Editiile anterioare ale Concursului s-au bucurat de o importanta mediatizare si avem convingerea ca si in acest an Concursul International de Vinuri de la Bucuresti va beneficia de calificativul "premium" din punct de vedere al interesului massmedia.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016