Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acord de finantare intre Comfert Bacau si EximBank

acord-de-finantare-intre-comfert-bacau-si-eximbank

EximBank a incheiat recent un acord de finantare in valoare de 25 de milioane de lei (peste 5,5 mil. euro) cu compania Comfert Bacau, unul dintre principalii jucatori pe piata distributiei de ingrasaminte, seminte certificate pentru agricultura si pesticide.


"Ne dorim sa ne implicam mai mult in sustinerea companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare ale economiei, iar agricultura reprezinta unul dintre acesta. Modernizarea acestui sector poate genera profituri, locuri de munca si crestere economica. Finantarea acordata Comfert va permite companiei sa livreze agricultorilor - atat mici fermieri, cat si asociatii agricole mari - resursele necesare (ingrasaminte, pesticide, seminte) pentru dezvoltarea mai multor afaceri de succes in agricultura romaneasca", a declarat Traian Halalai, presedintele EximBank.

Afacerile Comfert se afla in crestere accelerata de mai bine de trei ani, pe langa distributia de ingrasaminte si pesticide, compania avand activitati si in productia agricola - exploateaza peste 7.000 de hectare, dar si o pozitie semnificativa pe piata comertului cu materii prime agricole.

"Avand EximBank ca partener vom putea sa ne mentinem avantajul competitiv pe care ni-l da faptul ca suntem la randul nostru un finantator pentru agricultori furnizandu-le ingrasaminte la inceputul campaniei agricole si de-a lungul acesteia, plata facandu-se la recoltare, de multe ori chiar in natura, cu produsele obtinute. Sustinem astfel dezvoltarea partenerilor nostri odata cu care crestem si noi", a declarat Catalin Grigoriu administrator si asociat unic al Comfert.

Comfert Bacau a fost infiintata in 1998 avand ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al produselor chimice. In timp, obiectul de activitate a fost diversificat astfel ca, in prezent, compania este este unul dintre primii cinci jucatori de pe piata distributiei de ingrasaminte, produse fitosanitare si seminte, este producator agricol si un important trader de cereale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Recent, compania a achizitionat, in parteneriat cu o alta societate, producatorul de panificatie Pambac Bacau.

Planurile de dezvoltare ale Comfert includ consolidarea activitatii de piscicultura si acvacultura, precum si intrarea pe piata zootehnica si a productiei de biogaz.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016