Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile companiilor aeriene si hoteliere se depreciaza, din cauza temerilor privind gripa porcina


Actiunile companiilor aeriene, din sectorul de turism si din industria hoteliera s-au depreciat puternic luni, in contextul in care izbucnirea gripei porcine in America de Nord creste temerile privind o incetinire a turismului, sector deja afectat de criza economica, informeaza NewsIn.

Actiunile celor mai mari companii aeriene din Europa, Air France-KLM, British Airways si Lufthansa, s-au depreciat intre 6,5% si 12%.

Titlurile companiei aeriene spaniole Iberia, care are legaturi puternice cu pietele din America Latina, s-au ieftinit cu 6%, iar ale companiei de stat Ryanair cu 8%.
La randul lor, actiunile lantului hotelier Accor s-au depreciat cu 5%, ale operatorului de vase de croaziera Carnival, care ofera croaziere in Golful Mexic, cu 8%, iar titlurile grupului hotelier Intercontinental s-au ieftinit cu 5%. De asemenea, actiunile operatorilor de tursim Thomas Cook si TUI Travel s-au depreciat intre 6 si 8%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Tot ce are legatura cu traficul aerian va fi afectat sever", a declarat Ben Timms, un trader de derivate in cadrul companiei Blue Index.
"Situatia este conform asteptarilor. Vindem actiunile companiile aeriene si le cumparam pe cele ale companiilor farmaceutice", a mai spus un trader.

Indicele paneuropean DJ STOXX al actiunilor din industria tursimului, SXTP, s-a depreciat cu 4,2%, urmand tendinta negativa a actiunilor companiilor aeriene din Asia, unde o amenintare a sindromului respirator acut (SARS) in Hong Kong, in urma cu sase ani, a starnit reactii asemanatoare.

Virusul SARS a fost cauza unei incetinirii extinse a activitatii industriale, afectate atunci si de atacurile de la 11 septembrie 2001, din Statele Unite.

Virusul gripei porcine a ucis peste 100 de oameni in Mexic, iar in Statele Unite si Canada au fost raportate infectii, iar in Europa, Israel si Noua Zeelanda exista cazuri posibile. Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat gripa "o ingrijorare privind sanatatea publica la nivel international", care ar putea deveni pandemica.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016