Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Acţiunile Tractorul Braşov, retrase de la tranzacţionare


Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a comunicat Bursei de Valori Bucureşti că a decis retragerea de la trazacţionare a acţiunilor emise de compania braşoveană Tractorul SA.
„Având în vedere informaţiile de pe site-ul ONRC, potrivit cărora compania Tractorul SA se regăseşte sub incidenţa Legii 85/2006, sentinţa nr. 973/20.12.2007 prin care Tribunalul Braşov a dispus începerea procedurii simplificate a insolvenţei, intrarea Tractorul UTB SA în faliment şi a numit lichidatorul societăţii”, CNVM a decis retragerea de pe piaţa Rasdaq a acţiunilor firmei braşovene începând cu 14 decembrie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Compania braşoveană a intrat în lichidare voluntară în primăvara lui 2007, lichidatorul e atunci, casa de Insolvenţă Transilvania Cluj-Napoca, vânzând activele societăţii către firma Flavus Invest pentru 81 de milioane de euro.
Compania Tractorul UTB SA a intrat în faliment în ianuarie 2008, lichidator desemnat fiind compania Info-Dip Insolvency SPRL Braşov. Aceasta s-a ocupat de procedura de faliment până în luna iulie 2008, când a renunţat, în urma unui protest al creditorilor societăţii, fiind desemnat un nou lichidator judiciar – Finconta Consulting SPRL. În martie acest an, lichidatorul Finconta Consulting a fost înlocuit, prin decizia Tribunalului Braşov, cu Rovigo SPRL.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton