Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actual: Situaţia internetului în mediul rural


Digital Cable Systems, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata autohtona de telecomunicatii, anunta ca, in prezent, are o distributie de circa 80% a clientilor in mediul rural si 20% in mediile mic si nou urban.
“Pana acum aproximativ un an si jumatate, cele mai multe solicitari in mediul rural si cel mic urban veneau pentru serviciile de televiziune prin cablu. Incepand de anul trecut, interesul a crescut semnificativ pentru serviciile de Internet, astfel incat ritmul de achizitie a clientilor de Internet este din ce in ce mai alert. Strategia noastra de crestere este una complexa, astfel incat am lansat prin AKTA, in august 2009, serviciul de telefonie fixa, ceea ce contribuie in mod constant la cresterea ponderii clientilor 3P”, declara Dinu Malacopol (foto), CEO al Digital Cable Systems.

In ceea ce priveste modul in care a afectat criza economica planurile de extindere locala, seful DCS declara ca, in principal, criza economica favorizeaza planurile celor care doresc sa achizitioneze companii mai mici, pentru ca scad semnificativ preturile de achizitie.

“Urmarim cu interes evolutia pietei, astfel incat sa putem avea o reactie prompta atunci cand apar oportunitati. Suntem atenti la piata, monitorizam ceea ce se intampla si suntem pregatiti sa actionam in cazul in care vor aparea ocazii care sa se inscrie in coordonatele planurilor noastre de afaceri”, a adaugat Malacopol.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Recent, compania DCS a anuntat ca a incheiat primele etape din procesul de achizitie a doi jucatori mici de pe piata locala, urmand ca la incheierea preluarii sa ofere mai multe detalii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton