Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Adevarul: La Târgu-Mureş, murături „eco-friendly” de la Casa de pe Deal
Materia primă e reprezentată exclusiv de legume şi fructe cultivate de localnici. Produsele „Casa de pe Deal” sunt 100% naturale şi realizate exclusiv în localitatea mureşeană Saschiz după o veche reţetă de familie. Mureşenii se pot lăuda cu unul dintre cele mai apreciate branduri de produse 100% naturale. Murăturile şi dulceţurile „Casa de pe Deal”, realizate la Saschiz (la 10 kilometri de Sighişoara n.r.) reprezintă reţeta succesului cu fonduri şi materie primă mureşeană.
„Murăturile picante – Casa de pe Deal” reprezintă primul produs tradiţional atestat de Direcţia Agricolă din categoria legumelor conservate din zona Târnava-Mare iar producătorul mureşean a fost inclus în conviviumul Slow Food, la categoria tineri producători. Materia primă e reprezentată exclusiv de legume şi fructe cultivate de localnici.
„Suntem cei mai tineri producători de conserve de fructe şi legume din România care fac parte din Slow Food. Am început cu murăturile picante, după reţeta mamei şi am diversificat apoi gama de produse prin gemuri, cum ar fi cunoscutul gem de rabarbăr, specific zonei noastre. Sursa de inspiraţie este mama mea în special, alături de bunica, mătuşile şi vecinele mele”, ne-a declarat Călugăr Anca, producător al delicateselor tradiţionale de Saschiz, alături de Costea Doina şi de francezul Charlie Dalmasso.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura