Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adevarul: Piaţa Decebal din Bistrita, invadată de comercianţi cu butaşi de flori


De câteva zile, tarabele din piaţă sunt pline de butaşi pentru diferite flori şi vânzările merg foarte bine. La preţuri între 7 şi 10 lei pachetul, florile au trecere mai ales la sfârşit de săptămână. Comercianţii aduc florile din import şi le vând cu ceva lei în plus, ca să facă un ban în vremuri de criză. Cei mai mulţi au afaceri de familie şi spun că florile sunt o afacere de câteva luni.
Luciana Precup, unul dintre comercianţii din Piaţa Decebal din Bistriţa, spune că vinerea şi sâmbăta are cele mai multe vânzări pentru că lumea face cumpărături înainte de a pleca la ţară, la părinţi sau bunici. În plus, ea are cele mai mici preţuri din piaţă. Luciana aduce florile din Ungaria, unde le cumpără cu 5 lei bucata, iar aici le vinde cu 7 lei pachetul. „Dacă nu am trăi vremuri de criză, nu aş face ce fac. Financiar, chiar nu merită, dar, cum am nevoie de bani, trebuie să-mi câştig cumva existenţa şi de aceea vând butaşi de flori", mărturiseşte femeia. În mica ei afacere, una de familie, o ajută şi soţul, Gavril Precup. Cei doi locuiesc în Bistriţa, dar sunt originari din satul Dumbrăveni, comuna Ciceu-Mihăieşti. Acolo ei au o casă înconjurată de tufe trandafiri, casă a cărei fotografie o arată bistriţenilor ce stau pe gânduri dacă să cumpere sau nu flori de la ei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016