„Scump, domn’e, scump!”, a fost prima impresie a devenilor care şi-au făcut astăzi cumpărăturile în piaţa agroalimentară din municipiul Deva, la vederea preţului de 25 de lei pentru kilogramul de carne de miel. Comercianţii susţin că preţurile la carnea de miel folosită, potrivit tradiţiei, la masa tradiţională de Paşti sunt acceptabile, chiar dacă au crescut cu 7 – 8 lei faţă de anul trecut.
„Sunt puţini miei şi nu sunt aşa mari, pentru că sărbătoarea de Paşti cade mai devreme în acest an”, a explicat Florica Demian, o ciobăniţă venită la Băiţa. Cei mai mulţi dintre cumpărători sunt indecişi în faţa primilor miei puşi în vânzare în pieţe şi aşteaptă zilele sfârşitului de săptămână pentru a se aproviziona.
Citeste mai mult in Adevarul.
„Sunt puţini miei şi nu sunt aşa mari, pentru că sărbătoarea de Paşti cade mai devreme în acest an”, a explicat Florica Demian, o ciobăniţă venită la Băiţa. Cei mai mulţi dintre cumpărători sunt indecişi în faţa primilor miei puşi în vânzare în pieţe şi aşteaptă zilele sfârşitului de săptămână pentru a se aproviziona.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul.
Autor: AgroRomania.ro
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News