Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Adevarul: Troc inedit propus de un tânăr: „Cedez parc auto contra turmă de mioare”


Marian Marc din Brad are 31 de ani şi un singur gând: acela de a investi în oierit. Şi cum criza financiară a generat o criză acută de lichidităţi, Marian s-a gândit să readucă pe tapet trocul. Astfel, viitorul cioban este dispus să ofere cele trei maşini, proprietate personală, pentru vreo 20 de oi. “Am estimat preţul celor trei autoturisme la aproximativ 2.000 de euro. Asta înseamnă că pot obţine pe ele vreo 20 de oi. Sigur, totul este negociabil mai puţin rasa oilor. Vreau să fie ţurcane. Astea sunt cele mai productive ovine”, spune întreprinzătorul.
Tânărul a prin gustul acestei afaceri în urmă cu un an când a început să-şi achiziţioneze oi ţurcane şi a văzut că obţine profit de pe urma lor. Încet, încet a reuşit să-şi achiziţioneze 25 de mioare iar acum vrea să ajungă la 60. “Am o firmă de construcţii şi tot ce câştig investesc în oierit. Cumpăr păşuni şi oi. Când voi ajunge la 60 de mioare mă opresc. Şi asta că de la 50 de oi în sus pot obţine şi subvenţia de 44 de lei pe fiecare miel fătat. Cu banii ăştia îmi plătesc ciobanul. Cu restul profitului îmi asigur un trai liniştit”, este de părere Marc. Potrivit calculelor întreprinzătorului brădean cele 60 de oi pe care le va avea i-ar asigura un câştig de aproximativ 10.000 de lei numai din vânzarea mieilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Adevarul.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016