Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Adrian Bârsan, cel ce ţine cepul vinului vrâncean
Vinul este licoarea cea mai accesibilă românilor. Iar dacă ne referim la vinul vrac, se înţelege că preţul este cel care îl face să fie la îndemâna oricui. Şi cum românilor le-a intrat în cap ideea că doctorii cardiologi îl recomandă ca pe un elixir, aceştia au trecut pe vinul roşu cu gândul la sănătate. Nu ştim cât de sănătoşi au devenit clienţii vinăriei de pe strada Pânzarilor sau cât ţin aceştia la măsură atunci când beau vin. Ştim însă că Adrian Gheorghe Bârsan, cel care se ocupă de gestiunea vinăriei şi care vinde băutura direct din butoaie, lucrează cu vinul de aproximativ zece ani, îl degustă zilnic şi este sănătos tun.
„De mai bine de nouă ani şi jumătate vând vin la această vinărie. Nu numai că ţin gestiunea vinăriei şi vând clienţilor, dar îl şi degust. Eu sunt obligat ca în fiecare dimineaţă să-l gust, să văd dacă este aşa cum trebuie. Înainte nu aveam aer condiţionat şi era cald acolo unde ţinem butoaiele de vin. Eu trebuia să-l gust să văd dacă este la fel de bun. Cum să vină clientul şi să spună că vinul nu este bun, că e tulbure sau mai ştiu eu ce? Bine, acum avem aer condiţionat, dar tot îl degust dimineaţa”, explică Adrian Bârsan. Vinul este bun, că e din podgoriile vrâncene de la Panciu, iar asta îl recomandă ca pe un produs de calitate oamenilor. Mă interesez dacă au crescut vânzările de când cu recesiunea, atâta timp cât vinul vrac este cel mai ieftin vin disponibil pe piaţă: între 3,5 şi 4 lei. Adrian nu vrea să vorbească despre vânzări, consideră că nu-i bine să dea din casă. „Nu vorbim despre asta. Un singur lucru vă spun. Eu nu amestec criza, dar întotdeauna pe la mijlocul verii cresc vânzările”, precizează Adrian.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Citeste mai mult in Adevarul
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura