Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea cu lapte la dozator prinde si la Bucuresti


Ferma din Pantelimon, singura rămasă dintre cele aproximativ 60 de ferme existente în jurul Bucureştiului înainte de 1989, a fost dotată cu un automat de lapte proaspăt.

Automatul, adus din Italia, este amplasat chiar la intrarea în curtea fermei, pe partea dreaptă. Serviciul garantează, potrivit medicului veterinar Mihai Petcu, patronul fermei, pe lângă oportunitatea de a consuma un produs proaspăt, condiţii de igienă conforme cu toate standardele europene. Fiecare vacă este conectată la un aparat de muls, prin care se colectează laptele în nişte rezervoare, în care alimentul lichid se ţine la o temperatură de maximum 4 grade C. Din aceste rezervoare, laptele trece direct în automat.
Preţul unui litru de lapte este de 3 lei. Pentru cei care nu vin pregătiţi cu un recipient, lângă automatul de lapte este amplasat un automat cu sticle sigilate de plastic, cu capacitatea de 1 litru, la preţul de 1 leu fiecare. Automatul de lapte funcţionează atât cu monede, cât şi cu bancnote.

Doctorul Petcu are experienţă în agricultură de 43 de ani. „Eu am crescut la ţară. Acolo am prins această dragoste de animale”, mărturiseşte el.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Citeste mai mult in Adevarul
Vezi toate articolele publicate despre dozatorul de lapte proaspat
Vezi situl Fermei Pantelimon
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016